Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Vai gramatvedis var veikt papildus citu amatu? К списку тем
Rovinja 02.10.2009 15:10
113 сообщений на сайте
113 сообщений на сайте
Ответы (6)
Если это оговорено в трудовом договоре со всеми вытекающими обстоятельствами, то можно.
Aleksja 02.10.2009 15:12
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Paldies, un vēl jautājums. Es tagad sastādīšu projektu, iesniegšu, bet rēķinu par pakalpojumu es piestādīšu firmai tikai tad, ja projektu apstiprinās. Tas būs pēc dažiem mēnešiem. Vai līgumu ar tādiem nosacījumiem drīkst sastādīt?
Rovinja 02.10.2009 15:47
113 сообщений на сайте
113 сообщений на сайте
Если вы заключаете трудовой договор, то это уже забота начальства, как он проект всучит заказчику и как будет за него взыскивать деньги.
Es laikam neprecīzi noformuleju, prieksnieks jau man samaksas algu , bet man interesē, vai mūsu Firma var ar to otru firmu noslegt tadu ligumu, ka maksas tikai tad, ja projektu apstiprinās pēc dažiem mēnešiem. REspektīvi, pakalpojumu sniegšanas datums-oktobris, bet rēķins varbūt būs decembris, janvāris, vai vispār nebūs, ja neapstiprinās.
Rovinja 02.10.2009 16:04
113 сообщений на сайте
113 сообщений на сайте
Rēķinu jāizrakstā 15 dienas laikā pēc pieņemšanas-nodošanas akta parakstīšanas. Jā tās būs izrakstīts janvārī, bet darbi izpildīti decembrī, tad būs jātaisā kontu "Uzkrātie ieņēmumi" un radīt gan izdevumi, gan ieņēmumi tekošā gadā. PVN pēc rēķina.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть