Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PPR numuri
Sveiki, man radies jautaajums....
VID izsniedz PPR numurus.... (VID Veestule) lieta taada, ka shomeenes ir jaanodod atskaite par izlietotajiem nr. bet shii veestuliite ir nozudusi.... liidz ar to numurus nezinu.... jautaajums, vai varu veersties VID ar luugumu izsniegt atkaartotu pazinjojumu? vai kaa savaadaak shos numurus var uzzinaat? un vai to var dabuut gatavu liidz 15 datumam? vai varbuut man jaasaak uztraukties?
paldies.
Paldies.
Ответы (12)
А вы в ЭДС не сдаете отчеты? Обычно на эл. почту приходит ответ и так же в самом ЭДС этот ответ из ВИДа с указанием присвоенных номеров.
diemzeel EDS nav piesleegts.... veel nododam atskaites papiira formaaa.... Laikam skrieshus jaaskrien pieteikt.... bet liidz tam... ko dariit?
У нас давно была такая ситуация,я просто позвонила в ВИД,узнала к какому инспектору надо обратиться чтобы узнать наши номера и мне любезно дали телефон инспектора,та нам продиктовала какого числа и какие номера нам дали,удачи !:-)
Переходите в ЭДС
ja numuri ir izlietoti, tad taču to sērijas un numurus vajadzētu redzēt tā kā grāmatvedības datos, bet ja nav izlietoti, tad iesniedzama taču tukša atskaite.
Jāsāk gan uztraukties.
Es tādu grāmatvedi tūlīt pat atbrīvotu no darba, un pieņemtu vietā tādu, kura neko nepazaudē.
Aivaram kārtējo reizi atbilde ne pa tēmu!Nu vai tiešām var beigt kasīties šajā forumā?Un vai tiešām tik grūti atbildēt par tēmu?Jautājums jau nebija par to,ko darīt ar grāmatvedi, kam zūd vēstules.:-(
Pilnīgi piekrītu Aivaram! Lai vēl bankas kartes, čeku grāmatiņas arī nozaudē!
Varbūt jau 3x pārtērēti tie numuri!
Un, ja grāmatvedis pats nesajēdz, ka uz VID jāpiezvana.......
Babuns, а когда уже Вы начнете отвечать по теме, а не комментировать чужие комментарии? Или по теме Вам сказать, как всегда, нечего?>:-0
Pirms tam jau tika sniegta atbilde. Priekš kam atkārtoties? Vai piebilst,ka jāmaina grāmatvede?
Лучше atkārtoties, чем цепляться к комментаторам, по крайней мере, вопрошающий будет знать, что это мнение разделяют несколько человек.
Babuns
Jums laikam tā pagrūtāk ar saprašanu...
Mana atbilde bija tieši pa tēmu.
Uz jautājumu "vai varbuut man jaasaak uztraukties?" es arī sniedzu atbildi.
Piekrītu Martinas - atbildiet pati uz jautājumiem, bet nekomentējiet citas atbildes, vēl jo vairāk, ka šajā gadījumā tā ir tieša atbilde uz jautājumu.
Un Jūsu vērtējums "kārtējo reizi atbilde ne pa tēmu" ir izēstas olas čaumalas vērts.
Starp citu, kā jau kolēģe piezīmēja, arī es neesmu manījis, ka Jūs būtu kādam atbildējusi "pa tēmu".
Esmu runājis.
Lai Jums jauka diena!
vispaar, jau uznjeemums ir tikko paarnjemts un es neesmu vainiiga, ka vadiitaajs nav saglabaajis dokumentus....
es tikai maacos, esmu tik tikko no skolas sola.... es tikai luudzu elementaaru lietu.... sapratni un mazliet paliidziibas, vareetu domaat, ka Juus, kas te nodarbojas ar citu ****** visu jau no beerna shuupulja zinaajaat un prataat.... atcerieties, kaa juus pashi maaciijaaties un citiem padomus un paliidziibu luudzaat - un vai tad jums taaa pretii atcirta?
Taapeec jau shis portaals ir ticis izveidots, lai cits citam varedetu paliidzeet, jo muus visus vieno kas kopiigs - un taa ir graamatvediiba....
paldies tiem, kas saprata un paliidzeeja.... virtuaals ziedu pushkjis Jums no manis.....
Закрыть
Краткое описание нарушения