Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Vai tā var? К списку тем
Ответы (11)
Tad darba līgumā precīzi tā arī atrunā: astoņas stundas nedēļā ar konkrētu stundu likmu(vienādu vai lielāku par noteikumos minēto stundu likmi)?? Kaut kopā par mēnesi darba alga sanāk mazāka par minimālo??
Ну если она у Вас полное количество часов нормального времени не отрабатывает - конечно зарплата будет меньше минималки. В отчетах будете количество отработанных часов ставить.
Līgumā ir minēts ka grāmatvedis strādā astoņas stundas nedēļā par 0.85Ls stundā tas ir 32 stundas mēnesī???
Ilma saka pareizi - stundas apmaksa tāpat kā mēnešalga par pilnu darba laiku nedrīkst būt mazāka par MK noteikumos noteikto. Lasiet MK noteikumus. Kaut kas taču pašai arī ir jāzina.
Minimālā stundas likme man ir zināma, jautājums bija par to vai var būt alga mazāka par minimālo mēnešalgu, un līgumā noteikts 32 stundas par noteiktu likmi??
Es saprotu ka var!!! Tātad darbinieks piemēram strādā 32 stundas mēnesī par 2 latiem stundā aprēķinātā alga būs 64Ls
Es saprotu ka var!!! Tātad darbinieks piemēram strādā 32 stundas mēnesī par 2 latiem stundā aprēķinātā alga būs 64Ls
ja ir darba līgums, tad ir jāievēro minimālā stundas likme,kas noteikta likumdošanā. Mēneša minimālā alga Ls180, stundas likme Ls1,083
Liepkalnite 10.10.2009 14:26
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть