Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis. К списку тем
Shinshila 21.10.2009 21:17
15 сообщений на сайте
15 сообщений на сайте
Ответы (24)
Zdravstvujte,mozet kto tomozet podskazat, nemogu razobratsa v programme Zalktis, mozet gde nibudj mozno pocitat literaturu, gde vse opisanno, kak poljzovatsa, kak cto vvodit?
Zaraneje ocen blagodara!
Zaraneje ocen blagodara!
Soprano20 16.11.2009 11:40
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
www.zalktis.lv Rokasgrāmata
spasibo bolj6oje, pocitaju obazateljno
nemogu razobratsa kak sohranit novogo rabotnika
nemogu razobratsa kak sohranit novogo rabotnika
Soprano20 16.11.2009 12:07
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
Parametri-> Klientu saraksts-> Jauns klients
Spiežat pogu <saglabāt> un būs saglabāts.
Spiežat pogu <saglabāt> un būs saglabāts.
Dimma 16.11.2009 12:14
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Spasibo ogromnoje Dimma :))
Soprano20 16.11.2009 12:22
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
un ka saglabat darbinieka dati?? darba alga utc.??
Soprano20 16.11.2009 12:28
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
Soprāno20, tagad pievērsu uzmanību, ka par darbiniekiem, tad ir jāizvēlas <darbinieks> (pie personas veida)
Un vēl tur kur alga -> darbinieki-> informācija par darbiniekiem -> (tur tad savada, mēnešalga vai stundu likme, prof. klasifik.... kad pieņemts.. kods... utt. )
Un vēl tur kur alga -> darbinieki-> informācija par darbiniekiem -> (tur tad savada, mēnešalga vai stundu likme, prof. klasifik.... kad pieņemts.. kods... utt. )
Dimma 16.11.2009 12:31
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Ja Dimma to es atradu, viss sanaca, man bija bail aizvert, domaju ka nesaglabasies, tomer programma pati to visu saglabaja, liels paldies
Soprano20 16.11.2009 12:34
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
Jā, un atskaite ziņas par dabiniekiem, bus tik tad, kad būs aizpildīta informācija par darbinieku -> notikumi- kods (tur neko nesaglabā, tik pieliek vai nodzēš info) pie atvaļinājumiem tāpat. Pie <nodokļiem> info par, nod. grāmatiņu, atvieglojumiem, neapliekamo min.
Dimma 16.11.2009 12:41
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
super, liels paldies, laikam sanaca
ja man rodisies jautajumi es drikstu Jus jautat?
ja man rodisies jautajumi es drikstu Jus jautat?
Soprano20 16.11.2009 14:43
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
Var uztaisīt programmā vēl vienu datubāzi mācībām un visu izmēģināt, kas, ko, kur un kā.
Darbojaties, tur neekā sarežģita nav.
Darbojaties, tur neekā sarežģita nav.
Dimma 16.11.2009 15:18
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Saproti es tikai sodien uzinstaleju so programu, man dos dokumentus par gadu, es redzu so programmu pirmo reizi, un nezinu ka vadit atkikumus, nav nekadus iestatijumus sezu soka :)))nezinu ko darit :)))man tagad ir tuksa baze, tur es ari meginaju visu.unvel man valodu programma nezinu kapec ne latviesu, ne krisvu, vet gluki kaut kadi sanaca, nevar neko skaidri saprast
Soprano20 16.11.2009 15:26
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
Iestatījumi un Kontu atlikumu ievade ir zem "Parametri", "Administratora iestatījumi"
"Iestatījumos" ievada datus par klientu, zem "Parametriem" atrod "Klientu saraksts", kur savada visus klientus (arī darbiniekus), tad noformē Kontu plānu atbilstoši savām vajadzībām. Un tad jau var vadīt grāmatojumus, kas atkarībā no veida atrodas zem "Žurnāls virsgrāmata" ("Parasts grāmatojums", "Kases grāmata" - kur apakšā ir ieņ/izd.orderi, bankas dokumenti, kur apakšā ir ieejošie un izejošie bankas dokumenti!!!
"Iestatījumos" ievada datus par klientu, zem "Parametriem" atrod "Klientu saraksts", kur savada visus klientus (arī darbiniekus), tad noformē Kontu plānu atbilstoši savām vajadzībām. Un tad jau var vadīt grāmatojumus, kas atkarībā no veida atrodas zem "Žurnāls virsgrāmata" ("Parasts grāmatojums", "Kases grāmata" - kur apakšā ir ieņ/izd.orderi, bankas dokumenti, kur apakšā ir ieejošie un izejošie bankas dokumenti!!!
Guss 16.11.2009 15:37
46 сообщений на сайте
46 сообщений на сайте
Ja pie valodas gļuki, tad nav saskaņots kaut kas ar programmām. Var piezvanīt vienmēr uz Zalkti un laipni visu paskaidros.
kur vadit konta atlikumus es jau atradu, paldies
Soprano20 16.11.2009 15:38
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
kur konta atlikumos jaizvelas datumu? un kapec virsgramata paradas 00 konts(atlikumu konts) tas ne nozime ka ir nepareizi ievaditi konta atlikumi?
Soprano20 16.11.2009 15:45
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
Virsgrāmatā 00 konts parādīsies tik ilgi, kamēr ievadītajos atlikumos kredīta summa nebūs pilnīgi vienāda ar debeta summu.
Datums jānorāda pašā sākumā, pirms sākāt ievadīt atlikumus tajā pašā administratora rīku sadaļā.
Datums jānorāda pašā sākumā, pirms sākāt ievadīt atlikumus tajā pašā administratora rīku sadaļā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть