Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis. К списку тем
15 сообщений на сайте
Ответы (24)
Zaraneje ocen blagodara!
237 сообщений на сайте

nemogu razobratsa kak sohranit novogo rabotnika
237 сообщений на сайте
Spiežat pogu <saglabāt> un būs saglabāts.
1727 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
Un vēl tur kur alga -> darbinieki-> informācija par darbiniekiem -> (tur tad savada, mēnešalga vai stundu likme, prof. klasifik.... kad pieņemts.. kods... utt. )
1727 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте

ja man rodisies jautajumi es drikstu Jus jautat?
237 сообщений на сайте
Darbojaties, tur neekā sarežģita nav.
1727 сообщений на сайте
sezu soka :)))nezinu ko darit :)))man tagad ir tuksa baze, tur es ari meginaju visu.unvel man valodu programma nezinu kapec ne latviesu, ne krisvu, vet gluki kaut kadi sanaca, nevar neko skaidri saprast
237 сообщений на сайте
"Iestatījumos" ievada datus par klientu, zem "Parametriem" atrod "Klientu saraksts", kur savada visus klientus (arī darbiniekus), tad noformē Kontu plānu atbilstoši savām vajadzībām. Un tad jau var vadīt grāmatojumus, kas atkarībā no veida atrodas zem "Žurnāls virsgrāmata" ("Parasts grāmatojums", "Kases grāmata" - kur apakšā ir ieņ/izd.orderi, bankas dokumenti, kur apakšā ir ieejošie un izejošie bankas dokumenti!!!
46 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
237 сообщений на сайте
Datums jānorāda pašā sākumā, pirms sākāt ievadīt atlikumus tajā pašā administratora rīku sadaļā.