Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Tildes Jumī kādu atskaiti, lai paŗbaudītu nodokļus К списку тем
Kapse 26.10.2009 14:20
38 сообщений на сайте
38 сообщений на сайте
Ответы (3)
skatoties kādus nodokļus skatīsaties, es piemēram izmantoju budžeta tāmes, kuras man ir sataisītas pa mēnešiem un kontiem http://www.tilde.lv/Download/Materiali/BudzetaTames.pdf
var izmantot virsgrāmatu visādi, ka nu kuram ir ērtāk
var izmantot virsgrāmatu visādi, ka nu kuram ir ērtāk
Larao 26.10.2009 14:23
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Pārliecinieties, ka uz gada sākuma viss sakrīt. Salīdziniet debetu, kredītu, pārliecinieties, ka ir iegrāmatotas VID pusē aprekinātās kavējuma naudas.
Sanny 26.10.2009 14:30
352 сообщения на сайте
352 сообщения на сайте
Tieši tā, ka Larao saka - kādus nodokļus gribat pārbaudīt.
Es eksportēju algu aprēķinu par gadu uz Excel un salīdzinu vai visas summas nogrāmatotas pareizos kontos. Atlikums uz gada sākumu ir OK, jo salīdzināts, tātad - ja atlikums ir pareizs un apgrozījuma arī, tad beigām jābūt pareizām.
PVN uztaisu spec.finanšu atskaites, kā arī PVN gada deklarāciju un gada pielikumu un pārbaudu.
Es eksportēju algu aprēķinu par gadu uz Excel un salīdzinu vai visas summas nogrāmatotas pareizos kontos. Atlikums uz gada sākumu ir OK, jo salīdzināts, tātad - ja atlikums ir pareizs un apgrozījuma arī, tad beigām jābūt pareizām.
PVN uztaisu spec.finanšu atskaites, kā arī PVN gada deklarāciju un gada pielikumu un pārbaudu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть