Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kompensējamās dienas
Labdien!
Zinu, ka šeit ir ļoooooti dudz tēmu par šo gadījumu, bet īsti neatradu to, ko man vajag.
situācija - darbinieks strādāja 3 mēnešus.
1.mēnesī nostrādāja 2 dd no 19dd un saņēma 24.00 Ls BRUTO, 2. mēnesī nostrādāja 2 dd no 19dd un saņēma 24.00 Ls BRUTO un 3. mēnesī 4 dd no 21dd un saņēma 48.00 Ls Bruto.
Par cik dienām man jākompensē atvaļinājums.
Viena grāmatvede ieteica, ka pēc šādas formulas 3mēn. x 1.67 x (8/59) = 0.7 dd man jākompensē.
Paldies, ja dalīsieties pieredzē.
Ответы (14)
Atvainojos par gramatikas kļūdām.
почему он столько дней работал?
Nevaru pateikt, tad jāmeklē darbinieks un jājautā. man tik jāaprēķina.
нужно делать расчёт за 3мес.х1,67=5,01 дн.Дальше (8/59)х (24+24+48)х5,01
Извините.нужно делать расчёт за 3мес.х1,67=5,01 дн.Дальше (8/59)х (24+24+48)х5,01
-> Mki, tad jau sanāk gandrīz tik pat daudz viņš saņem kā par visu laiku kad nostrādājis.:-S
Vai tiešām????
Ошибочка 96/8 х 8/59х5,01
Так если в договоре стоит нормальное рабочее время, вы должны компенсировать за все дни, в которые он состоял в трудовых отношениях.
96лат-брутто за 3 месяца;59 - дни за три месяца;8- отработанные дни за 3 месяца.
96:8=12 лат- средний заработок
8:59*100=14%-отработанно от нормального рабочего времени
3*1,67=5.01
12*5,01*0,14=8,42 лат компенсация за 3 проработанных -месяца
Если данные правильные,то расчет будет таким.
а чё прога уже сама не считает?:-O
Te atkal vajadzīgs padomju skolas pirmās un otrās klases aritmētikas profi:-x
Viena grāmatvede ieteica, ka pēc šādas formulas 3mēn. x 1.67 ...
Pareizi teica.
Bet ... x (8/59) = 0.7 dd man jākompensē - tas jau ir naudas aprēķins, piemērojot darba līdzdalības koeficientu, kas arī ir pareizi.
Visiem paldies! Pirmo reizi šāds gadījums. Vajadzēja apstirpinājumu ieteiktajam aprēķinam.
Jā, un jautājums jau nebija par to, ka nemācātu saskaitīt vai sareizināt, bet gan par domu gājiena pereizību...(tas tā, ja kāds domā, ka aritmētikas vaina man):-P
Закрыть
Краткое описание нарушения