Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ievestas preces no ES, bez atlīdzības К списку тем
Ievestas preces no ES, bez atlīdzības
Mums piegādātājs no ES ir piekritis samaksāt sodu (par kavētu PL piegādi 2007./2008.gadā), no kuras pusi mēs "izņemsim" rezerves daļās. Tātad,
es pareizi saprotu? - iemaksāto naudas summu uz soda naudām,
bet kā tiek uzskaitīta noformēta šī te rezerves daļu piegāde , par kuru maksa nav paredzēta? Kas ir šādos gadījumos ar PVN?
Ответы (7)
rezerves daļu iegāde, pareizāk sakot. Bez atlīdzības, tātad.
Проводите обычным взаимозачетом. Вы им счет на штрафные, они вам деньги и запчасти.
Man arī sākumā bija tāda doma, bet reāli - ieņēmumos soda nauda atspoguļojuma tikai tādā summā, kādā to iemaksā nevis aprēķina, tā es saprotu (ja pareizi saprotu?)
Nu bet visa summa soda jau arī būs apmaksāta.Viena daļa naudā, otra rezerves daļās.Tikai ta visu vajag līgumā aprakstīt, tad rez.daļas apmaksu no Jūsu puses savst.ieskaitīsiet parādus.
Tātad, rezerves daļas ar invoice, tad arī attiecīgi veicu PVN reversu. Savstarpēji ieskaitamies un viss. (?)
Kas tas par līgumu bija domāts - vienošanās par ieskaitu?
Jā rezerves daļas kā parastu preces saņemšanu iegrāmato.Bet līgumam jābūt par soda naudas summu, tās apmaksu- nauda + preces un preces daļas savst.ieskaitu.Tā teikt visu smuki aprakstīt, lai visiem viss skaidrs.
Закрыть
Краткое описание нарушения