Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Telehansanet vai Telehansa? К списку тем
Ответы (5)
Runāju Hansabankā ar mūsu kienta menedžeri, arī uzdevu jautājumu par šo pašu temu. Jo mums ir divas bankas - Nordea ir ieladēta (nezinu vai ir pareizs vārds) programma, bet Hansabankai izmantojam Telehansanet.
Hansabankā menedžeris man pateica tā, ka viņi pieveršot tagad vairāk uzmanības tieši ineterneta versijai, jo ta ir modernāka un drošāka utt... Varbūt jau esiet pamanijuši ka viņa jau mazlietiņ izmainījas. Protams viņš teica, ja jūs velāties izmantot Telehansu - nav problemu, bet tomēr viņi modernizēs un attistīs Telehansanet...
Godīgi sākot, man pašai patīk labāk programma, jo tās paroles tik daudz reizes jāievada un ja ilgāku laiku ar i-lapu nestrādāsi atkāl jāielogojas...Tā lūk Varbūt parunājiet paši ar Hansabankas cilvēkiem, ko viņi jums ieteiks
Hansabankā menedžeris man pateica tā, ka viņi pieveršot tagad vairāk uzmanības tieši ineterneta versijai, jo ta ir modernāka un drošāka utt... Varbūt jau esiet pamanijuši ka viņa jau mazlietiņ izmainījas. Protams viņš teica, ja jūs velāties izmantot Telehansu - nav problemu, bet tomēr viņi modernizēs un attistīs Telehansanet...
Godīgi sākot, man pašai patīk labāk programma, jo tās paroles tik daudz reizes jāievada un ja ilgāku laiku ar i-lapu nestrādāsi atkāl jāielogojas...Tā lūk Varbūt parunājiet paši ar Hansabankas cilvēkiem, ko viņi jums ieteiks
Irku 02.07.2004 15:27
316 сообщений на сайте
316 сообщений на сайте
Es jau parunāju, viņi neko konkrētu man nepateica, tad jau es no Jums uzzināju vairāk:) Viņi teica, ka atšķirība ir tā, ka Telehansanet stāv uz viņu servera un tai var piekļūt no visas pasaules, bet Telehansa ir uz mana servera un pieejama darbā. Pārējais ir gaumes lieta.
Atceros, kad strādāju iepriekšējā darbā ar unibanku, tad tomēr i banku metu pie malas un strādāju ar "Akmeni", jo bija ērtāka lietošana.
Atceros, kad strādāju iepriekšējā darbā ar unibanku, tad tomēr i banku metu pie malas un strādāju ar "Akmeni", jo bija ērtāka lietošana.
Работаю с Telehansa , не сравнить с Telehansanet.
Telehansa намного удобнее, работает быстрее. Мне нравится намного больше чем интернет версия. Особенно когда нужно ввести много платежных документов, не нужно "висеть" в интернете при вводе.
И над Telehansa они тоже все время работают, у меня за 3 года уже 3 версия, все время что-то усовершенствуют.
Telehansa намного удобнее, работает быстрее. Мне нравится намного больше чем интернет версия. Особенно когда нужно ввести много платежных документов, не нужно "висеть" в интернете при вводе.
И над Telehansa они тоже все время работают, у меня за 3 года уже 3 версия, все время что-то усовершенствуют.
Manas aizdomas, ka telehansa varetu but labāka sāk apstiprināties:) Laikam būs jāprasa, lai man arī ieinstalē, ja nu kas, tad ar telehansanet varēšu strādāt tāpat.
Paldies, ka padalījāties!
Paldies, ka padalījāties!
Par Telehansu. Strādāju ar to jau piecus gadus, sākot no tās pirmsākumiem, kad vēl nebija latviskās versijas. Un droši varu apgalvot, ka tā ir desmit reizes ērtāka par telehansa net.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть