Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
bezcerīgs parādnieks К списку тем
Livucis 17.11.2009 10:10
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Ответы (33)
nu,gandriz jau taa arii ir,bet nezinu,kaa prieksniecibai paskaidrot,ka ta darit nedrikst,....saka,ka anulejam un viss!Tapec censos atrast pec iespejas maigaku veidu,kaa to izdariit...
Livucis 25.11.2009 09:06
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Nu jūs, meitenes, dodiet!
"uz salīdzināšanas akta pamata anulētu tos rēķinus, kurus partneri neatzīst", "iegramatoti rekini daudzi,kas partnerim nemaz nav nosutiti".....
Salīdzināšanas akts nav dokuments uz kura pamata drīkst visu, kas nav skaidrs, izmest no grāmatvedības!
Ar šī akta starpniecību tiek konstatētas nesakritības ar partneri. Pēc tam - jāsāk meklēt iemesls, kāpēc tā noticis!
Ne jau par velti daudzi prasa uz rēķina parakstu par tā saņemšanu. To nevajag tikai tāpēc, lai rēķins smukāks izskatītos! Paraksts lieti noder šādos strīdus gadījumos, lai pierādītu, ka tas IR saņemts.
Un vēl, tas, ka rēķins nav partnerim nosūtīts, nedod tiesības to anulēt. Ņemiet un nosūtiet! Es, jūsu vadības vietā, uzzinot, ka nav nosūtīts rēķins (līdz ar to nauda nav saņemta), piedodiet - ar kakainu koku tādu grāmatvedi padzītu!
"uz salīdzināšanas akta pamata anulētu tos rēķinus, kurus partneri neatzīst", "iegramatoti rekini daudzi,kas partnerim nemaz nav nosutiti".....
Salīdzināšanas akts nav dokuments uz kura pamata drīkst visu, kas nav skaidrs, izmest no grāmatvedības!
Ar šī akta starpniecību tiek konstatētas nesakritības ar partneri. Pēc tam - jāsāk meklēt iemesls, kāpēc tā noticis!
Ne jau par velti daudzi prasa uz rēķina parakstu par tā saņemšanu. To nevajag tikai tāpēc, lai rēķins smukāks izskatītos! Paraksts lieti noder šādos strīdus gadījumos, lai pierādītu, ka tas IR saņemts.
Un vēl, tas, ka rēķins nav partnerim nosūtīts, nedod tiesības to anulēt. Ņemiet un nosūtiet! Es, jūsu vadības vietā, uzzinot, ka nav nosūtīts rēķins (līdz ar to nauda nav saņemta), piedodiet - ar kakainu koku tādu grāmatvedi padzītu!
Что можно посоветовать в такой ситуации? - попробуйте объяснить, что исключение из реализации чревато проверкой. Если не поможет, напишите бух.справку об аннулировании счетов за подписью руководства.
Правильнее было бы в таком случае списать, как безнадежные долги.
Правильнее было бы в таком случае списать, как безнадежные долги.
mjaa.....sarezgiiti tas viss....diemzel visi rekini ir suutiiti tikai elektroniski 1,5 gadu.....it kompanija,it kaa tas atvieglo darbu,bet lidz ar to,gramatvedis nav sekojis lidzi nekam,un tagad visiem lielas acis,kad es prasu kas tie par n-tajiem debitoriem,kuriem ik menesi vini suuta rekinus,bet kuri nemaksaa....neviens nezin,tagad prasa lai anulejam rekinus,jo tie sen vairs neesot klienti.Respektivirekinus izsuta sistema,nekadu parakstu.
Livucis 25.11.2009 09:14
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Андочка, Вы, наверно, не успели прочитать сообщение автора вопроса в 9:06.
Там вопрос не в том, высылались счета или нет, там просто руководство хочет "почистить" дебиторскую задолженность, убрав из реализации.
Там вопрос не в том, высылались счета или нет, там просто руководство хочет "почистить" дебиторскую задолженность, убрав из реализации.
Pēc visa spriežot - pilnīgi vienalga kā tas notiek - шарашкина кантора!
Debitoru parādu piedziņa ir jurista pienākums, ne grāmatveža. Ja nu ļoti gribas, tad - jāmeklē visi līgumi par sniegtajiem pakalpojumiem, jāraksta visiem nemaksātājiem vēstules, jāsaņem no viņiem atbildes un tikai tad var sākt domāt - ko darīt ar rēķiniem.
Un kas tie patr pakalpojumiem, kurus sniedz nevar saprats kam!
Debitoru parādu piedziņa ir jurista pienākums, ne grāmatveža. Ja nu ļoti gribas, tad - jāmeklē visi līgumi par sniegtajiem pakalpojumiem, jāraksta visiem nemaksātājiem vēstules, jāsaņem no viņiem atbildes un tikai tad var sākt domāt - ko darīt ar rēķiniem.
Un kas tie patr pakalpojumiem, kurus sniedz nevar saprats kam!
Pieņemsim, ka salīdzināšanas akts nav iemesls, lai kaut ko anulētu. Tomēr es neredzu iemeslu, kādēļ mazs uzņēmums, kurš pakalpojumu varbūt ir sniedzis (bet varbūt nav), nevarētu anulēt tos rēķinus, kurus sadarbības partneris NAV iekļāvis savā grāmatvedībā un priekšnodoklī. Naudu tāpat nekad vairs nesaņems, bet vismaz nebūs no šiem darījumiem jāmaksā PVN un UIN.
Ir viegli, strādājot lielā uzņēmumā par grāmatvedi, apgrozot lielas summas NE SAVAS naudas, dot padomus, ko drīkst un ko nedrīkst.
Mazos uzņēmumos, kur šobrīd pat 50-100 latu papildus nodokļu var nozīmēt uzņēmuma slēgšanu un darbinieku atlaišanu, kur katru mēnesi jātaisa "loterija" par to, kurus rēķinus šomēnes apmaksāt un ar kuriem vēl var mazliet pagaidīt, jāmēģina izgrozīties, kā labāk uzņēmumam. Mani klienti ir mazie uzņēmumi un es redzu, kā viņi visi šobrīd velk pēdējo elpu. Rēķini vispār tiek izrakstīti tikai tad, ja zināms, ka tos tajā mēnesī darījumu partneri apmaksās, jo citādi nebūs iespējams nomaksāt PVN.
Ir viegli, strādājot lielā uzņēmumā par grāmatvedi, apgrozot lielas summas NE SAVAS naudas, dot padomus, ko drīkst un ko nedrīkst.
Mazos uzņēmumos, kur šobrīd pat 50-100 latu papildus nodokļu var nozīmēt uzņēmuma slēgšanu un darbinieku atlaišanu, kur katru mēnesi jātaisa "loterija" par to, kurus rēķinus šomēnes apmaksāt un ar kuriem vēl var mazliet pagaidīt, jāmēģina izgrozīties, kā labāk uzņēmumam. Mani klienti ir mazie uzņēmumi un es redzu, kā viņi visi šobrīd velk pēdējo elpu. Rēķini vispār tiek izrakstīti tikai tad, ja zināms, ka tos tajā mēnesī darījumu partneri apmaksās, jo citādi nebūs iespējams nomaksāt PVN.
Ja Jūs neinteresē likumdošanas prasības šajā sakarā, tad DARIET KĀ GRIBIET! Ko tad šeit jautāt?
Es esmu pietiekami daudz mazos uzņēmumos strādājusi, lai zinātu, ka tieši MAZOS uzņēmumos katrs rēķins tiek apzelēts no zisām pusēm, katram debitoram piezvanīts n-tāss reizes. Un tur nekas automātiski netiek izrakstīts un e-pastos nosūtīts!
Un arī LIELAJOS uzņēmumos, piedodiet, nauda IR SAVA! Arī lieli uzņēmumi pieder konkrētām personām.
Pie tam - mazā uzņēmumā ir daudz vieglāk kārtību ieviest nekā lielā.
Es esmu pietiekami daudz mazos uzņēmumos strādājusi, lai zinātu, ka tieši MAZOS uzņēmumos katrs rēķins tiek apzelēts no zisām pusēm, katram debitoram piezvanīts n-tāss reizes. Un tur nekas automātiski netiek izrakstīts un e-pastos nosūtīts!
Un arī LIELAJOS uzņēmumos, piedodiet, nauda IR SAVA! Arī lieli uzņēmumi pieder konkrētām personām.
Pie tam - mazā uzņēmumā ir daudz vieglāk kārtību ieviest nekā lielā.
Mazos uzņēmumos, kur šobrīd pat 50-100 latu papildus nodokļu var nozīmēt uzņēmuma slēgšanu un darbinieku atlaišanu,
-------------------------
Да на малом предприятии можно вообще никакой учет не вести и рисовать все декларации с потолка. Шанс нарваться на полный налоговый аудит предприятию, для которого 50-100 latu papildus nodokļu var nozīmēt uzņēmuma slēgšanu почти нулевой. Аудит ходит туда, где можно снять сразу 50-100 тысяч papildus nodokļu.
Но публично давать подобные советы как руководство к действию считаю по крайней мере неэтичным.
-------------------------
Да на малом предприятии можно вообще никакой учет не вести и рисовать все декларации с потолка. Шанс нарваться на полный налоговый аудит предприятию, для которого 50-100 latu papildus nodokļu var nozīmēt uzņēmuma slēgšanu почти нулевой. Аудит ходит туда, где можно снять сразу 50-100 тысяч papildus nodokļu.
Но публично давать подобные советы как руководство к действию считаю по крайней мере неэтичным.
Tā kā savu iepriekšējo atbildi iesāku vēl pirms 9:13 un līdz ar to nebiju redzējusi, ka "rēķinus izsūta sistēma", tad gribu precizēt.
Iespējams, ka "sistēma" izsūta rēķinus vairs neeksistējošiem klientiem, vai arī eksistējošiem klientiem uz vecām e-pasta adresēm. Slikti, protams, jāizsaka nopēlums sistēmas autoriem. Diemžēl šādas situācijas notiek pat solīdās iestādēs, kā bankās, kur "sistēma" mēdz aprēķināt nepareizus procentus, vai piemērot nepareizus valūtas kursus.
Piemēram, es vakar saņēmu īsziņu no BIG par to, ka neesmu laikā veikusi kredīta maksājumu! Lieki piebilst, ka nekad nekādu aizņēmumu no viņiem nebiju ņēmusi. Kad pazvanīju, man laipni paskaidroja, ka manu tālruni ir norādījis kāds kredītņēmējs. Viņi apsolīja man turpmāk šādas īsziņas nesūtīt, bet us to es pārāk nepaļaujos
Iespējams, ka "sistēma" izsūta rēķinus vairs neeksistējošiem klientiem, vai arī eksistējošiem klientiem uz vecām e-pasta adresēm. Slikti, protams, jāizsaka nopēlums sistēmas autoriem. Diemžēl šādas situācijas notiek pat solīdās iestādēs, kā bankās, kur "sistēma" mēdz aprēķināt nepareizus procentus, vai piemērot nepareizus valūtas kursus.
Piemēram, es vakar saņēmu īsziņu no BIG par to, ka neesmu laikā veikusi kredīta maksājumu! Lieki piebilst, ka nekad nekādu aizņēmumu no viņiem nebiju ņēmusi. Kad pazvanīju, man laipni paskaidroja, ka manu tālruni ir norādījis kāds kredītņēmējs. Viņi apsolīja man turpmāk šādas īsziņas nesūtīt, bet us to es pārāk nepaļaujos
paldies Ilzex par atbalstu:) es vispar neatbalstu neko,kur kaut ko kads grib nosmaukt utt....es vienkarsi NEZINU kaa iziet no sis situacijas....tas ir relativs jedziens-liels vai mazs uznemums. Uzskatu,ka pec dokumentu apjoma tas ir paliels,bet pec naudam tas ir mazs,tapec tiesam tie 50-100 lati ir svarigi,bet izrakstito rekinu apjoms menesii ir aptuveni 400 gab. par loti mazam summam,tad nu nedomaju,ka visi seit uzskatis,ka tas ir mazs uznemums,kur atskaites var ar pirkstu sazimet no zila gaisa,kur nu vel labot iepriekseja gramatveza neuzmanibas kludas un meklet,kuri tad izsutitie rekini tiesam ir izsutiti klientiem uz nepareizam adresem,kuri ir sanemusi un kuri nee, un kuri ir reali nemaksataji.Tapecdoma bija,atzit to,ka paradus piedzit negribam un izsutam kreditrekinus tiem paradniekiem,kuri 100gadus vairs nav klienti,lai parads dzesas arii viniem,ja nu vini tiesam ir to laidusi gramatvediba izdevumos....sarakstiju gan daudz,baidos pat ,kadas tagad varetu sekot atbildes,bet taa nu tas ir:)
Livucis 25.11.2009 14:05
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Lai izsūtītu kredītrēķinu,'jābūt pamatojumam. Lai zinātu pamatojumu, jāizpēta - kā radies parāds un kāpēc. Tas, ko jau minēju iepriekš.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть