Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
drošības nauda К списку тем
Ответы (7)
Kas nozīmē "norakstīt"????:-O Drošības nauda tas ir avanss, kuru Jūs maksājiet "uz priekšu". Norakstīsiet viņu tad, kad iesiet prom.;-)
Paldies, tātad, ja mēs maksājam, tad pie avansa maksājumiem jāatver konts drošība naudām.
Sletla - nebija domāts gluži tā "norakstīt", drīzāk kur viņu "pierakstīt"
Sletla - nebija domāts gluži tā "norakstīt", drīzāk kur viņu "pierakstīt"
A, man te vēl šai sakarā jautājums radās.
Mums ir degvielas debetkartes - skaitam naudu uz pakalpojuma sniedzēja kontu un attiecīgi tik, cik esam iemaksājuši, tik varam tērēt un mēneša beigās saņemam rēķinu par reāli iztērēto. Reizēm mēneša laikā ir bijuši pat 5 maksājumi uz kontu.
Līdz šim priekš šiem darījumiem man bija paredzēts atsevīšķs konts 5.grupā - blakus "Norēķini ar piegādātājiem un darbuzņēmējiem", jo mūsu naudas maksājumus par īstiem avansiem neuzskatīju, bet varbūt tas nav diezko pareizi un priekš šiem mūsu maksājumiem jāatver konts 2.grupā blakus "Drošības naudām"?
Mums ir degvielas debetkartes - skaitam naudu uz pakalpojuma sniedzēja kontu un attiecīgi tik, cik esam iemaksājuši, tik varam tērēt un mēneša beigās saņemam rēķinu par reāli iztērēto. Reizēm mēneša laikā ir bijuši pat 5 maksājumi uz kontu.
Līdz šim priekš šiem darījumiem man bija paredzēts atsevīšķs konts 5.grupā - blakus "Norēķini ar piegādātājiem un darbuzņēmējiem", jo mūsu naudas maksājumus par īstiem avansiem neuzskatīju, bet varbūt tas nav diezko pareizi un priekš šiem mūsu maksājumiem jāatver konts 2.grupā blakus "Drošības naudām"?
Man samaksātā drošības nauda visu laiku līdz decembrim bija D garantijas nauda (pilna summa), decembrī saņemot rēķinu par nomas maksu, garantijas naudu pārgrāmatoju izdalot PVN. Mums šāda kārtība bija atrunāta līgumā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть