Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Rīgas Tehniskā Universitāte К списку тем

Rīgas Tehniskā Universitāte
Ir doma iestāties(neklātienē) RTU inženierekonomiskajā fakultātē, varbūt labāk ir uzņēmējdarbības un vadības fakultātē? Man ir 1.līmeņa ausgstākā profesionālā, bet gribētos vismaz balakauru. Kas zin to skolu, kādi plusi , mīnusi.
Cleo
Cleo 03.07.2004 07:56
19234 сообщения на сайте

Ответы (7)

Iestājoties jebkurā augstskolā neklātienē Jums jārēķinās, ka 5% zināšanu pierakstu veidā jums iedos skola, bet paarējie 95% jums būs jāpagūst pashai. Un tas lielā mērā atkarīgs cik daudz laika Jums tam varat veltīt un cik smalku papīru par beigshanu jums vajag. Es mācos Ekonomikas un kultūras augstskolā ekonomikas nodaļas neklātienē uzņēmējdarbības fakultātē. Grāmatvedībā bija 20 lekcijas, kurās izstāstīija , ka ir debets, kredīts, aktīvs, pasīvs, bilance pārējo nosaka likumdošana, tagad mokos...un māacos visu pārējo pašmācībā un no Jūsu labajiem padomiem, paldies Jums Cleo.
Sibylla
Sibylla 03.07.2004 11:11
1499 сообщений на сайте
Sibylla, nju man vajadzētu tā kā bakalauru. Grāmatvedība nav man sveša es strādāju jau 4 gadu kā galvenais grāmatvedis, zinu ka pašai jāstudē, tikko beidzu LLU 1.līmeņa ausgtāko profesionālo. Negribas ierūsēt un apstāties, bet cik skatos nekur citur ar 1.līmeņa augstāko uz bakalauru neēnm kā tik RTU. Varbūt es kaut ko esmu palaidusi garām? LLU ņem mani ar vidējās izglītības diplomu 1.kursā, bet 5 gadus ? nu nē. RTU man bakalauru piedāvā pēc 3 gadiem. Tāpeč domāju.
Cleo
Cleo 03.07.2004 20:09
19234 сообщения на сайте
В РТУ неа бакалавра можно же сразу после школы идти и 3 года учиться, никакого высшего профессионального не требуется, а с высшим профессиональным в РТУ уже в магистратуру берут.
Lala_lala
Lala_lala 06.07.2004 12:23
65 сообщений на сайте
Es mācījos RTU, uzņēmējdarbības organ-as fkultātē, pabeidzu bakalauru (klatienē), tad iestājos inženieros-neklatniekos. Ar mācībām mums bija tā: vienu reizi semestrī (kaut kur oktobrī un martā) mums bija tikšanas, ar pasniedzējiem, kur saņēmam no viņiem instrukcijas kas mums ir jānodod, kāds būs eksamēns vai ieskaite, kādas grāmatas jāskatas, utt. Nu tas arī bija visas mācības... Nezinu vai neklatienē ir tas pats, bet vismaz klatienē mums 1. kursā bija fizika, ķīmija, rasēšana..
Irku
Irku 06.07.2004 14:10
316 сообщений на сайте
Lala lala , nu na magjistra s 1.līmeņa ausgtākā profesionālā neberut nikuda, toka ilji na 2līmeņa ausgtākā profesionālā ilji profesionālais bakalaurs.Nanagjistra berut toka so 2.līmeņa profesionālā ausgtakā vai profesionālais bakalaurs, vai akadēmiskais bakalaurs.
Cleo
Cleo 06.07.2004 21:20
19234 сообщения на сайте
Ja zakon4ila v pro6lom godu RTU uzņēmējdarbības un vadības fakultātes maģistraturu. Mne kazhetsja, 4to k buhgalterii etot fakuljtet imejet slaboje otnoshenije - za vse godi obu4enija u nas buhgalterija, kak predmet bila 2 semestra - 1 raz v bakalavranture, 1- v magistrature. Etot fakuljtet boljshe dlja obu4enija budus4ih rukovoditelej predprijatij. U nas i predmeti v osnovnom bili: psihologija, personāla plānošana (vadīšana utt.), pedagoģika, stratēģiskā vadīšana utt. u.tml jesli budut konkretnije voprosi, pishite, otve4u.
Olju6ka
Olju6ka 08.07.2004 16:09
нет сообщений на сайте
Es teiktu, ka Ekonomikas fakultātei arī ir maz sakara ar grāmatvedību, ... Bet ne jau profesiju māca augstskolās, cik saprotu, bet paplašina mūsu redzes loku, dzen iekšā to, ko dzīve reti kuram vajag. Ausgtākā matemātika man darbā nav nepieciešama, arī ne fizika un ķīmija... Bet
Cleo
Cleo 08.07.2004 16:21
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.