Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

par darba aizsardzības pakalpojumiem К списку тем

par darba aizsardzības pakalpojumiem
Labdien. Gribēju pajautāt, varbūt kāds no jūsu uzņēmumiem ir pircis DA pakalpojumus no firmām? Man konkrēti interesē, kādas ir aptuvenās cenas, varbūt ir iespēja dabūt kādu viņu tāmi? Man jau liekas, ka tas pasākums varētu būt samērā dārgs un laikam jau izdevīgāk ir pieņemt darbā speciālistu. Ir firmas, kur piedāvā ievadīt visus datus, un viņi tad atsūta piedāvājumu, bet ļoti negribas to darīt, jo pieļauju ka pēc tādu datu atklāšanas pēc kāda laika pie durvīm klauvēs inspekcija Bet man interesē tikai cenas.
Waymar
Waymar 17.11.2009 17:24
10 сообщений на сайте

Ответы (8)

Darba devējiem ir iespēja būtiski samazināt izdevumus par darba aizsardzību, jo uzņēmumiem, kas strādā tādās bīstamajās nozarēs kā būvniecība, kokapstrāde, metālapstrāde, poligrāfija u.c., pašlaik ir iespējams pieteikties uz bezmaksas darba vides riska novērtēšanu.

Tā notiek ESF projektā "Darba attiecību un darba drošības normatīvo aktu praktiska piemērošana nozarēs un uzņēmumos". Uz atbalstu nevar pretendēt uzņēmumi, kur darbinieku skaits ir mazāks par pieciem, kā arī uzņēmumi, kam pēdējo divu gadu laikā reģistrēti nelegālie nodarbinātie (darbinieki bez darba līgumiem). Projekta laikā speciālisti apmeklēs uzņēmumu, novērtēs kaitīgo un bīstamo darba vidē, izdarīs vajadzīgos mērījumus, pēc tam sastādīs pasākumu plānu un veiks nodarbināto apmācību darba aizsardzības jautājumos. Pieteikumus var iesniegt Valsts darba inspekcijā Rīgā, K. Valdemāra ielā 38k–1, kā arī nosūtīt pa pastu vai iesniegt kādā no sešām institūcijām.
Japaina
Japaina 17.11.2009 18:44
10269 сообщений на сайте
Uz mums tas pagaidām neattiecas - nav tie kritēriji. Par šo pasākumu jau interesējos. Man interesē konkrēti pakalpojumu izmaksas, ka es piesaistu DA speciālistu no malas
Waymar
Waymar 17.11.2009 19:35
10 сообщений на сайте
У меня цена за работу "с нуля" до оценки рисков около 100 лат. Могут быть варианты.
Julijatim
Julijatim 17.11.2009 21:28
8799 сообщений на сайте
A, nu tad jau nav tik traki Bet to firma piedāvā vai individuālie DA speciālisti, kas te internetā sludinās????
Waymar
Waymar 17.11.2009 22:14
10 сообщений на сайте
У нас договор с фирмой. Платили 50 лат в месяц, сейчас цена снизилась до 25

Работает около 50 человек.
Guka
Guka 18.11.2009 06:54
306 сообщений на сайте
Viss atkarīgs no darbinieku skaita. Apt. Ls 170 par 300 darb.
Verbatim
Verbatim 19.11.2009 10:28
301 сообщение на сайте
Mums ar visām pārbaudēm un riska novērtējumiem, kā arī noteikumu izstrādāšanu sanāca 200LVL
Liiiga28
Liiiga28 19.11.2009 11:20
179 сообщений на сайте
Darba aizsardzibas pakalpojumi. Не хотите платить штрафы? Опытный специалист по охране труда в кратчайшие сроки составит весь, необходимый для Вашего предприятия пакет документов - оценка рисков, инструкции, планы и.т.д.

t.22177171
Gizza
Gizza 03.12.2009 22:07
14 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.