Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Apdrošināšanas atlīdzība К списку тем

Apdrošināšanas atlīdzība
Mīļie kolēģi,lūdzu palīdziet ar padomu.

Situācija: Uzņēmumam bija noslēgts operatīvā līzinga līgums par automašīnu...notika avārija, automašīna nav atjaunojama. Apdrošināšanas sabiedrība atlīdzību pārskaitīja līzinga kompānijai, kas paturēja sev daļu par alikušo vērtību, atlikumu ieskaitīja mūsu kontā. Kā man šī atlīdzība jāiegrāmato un ar kādiem nodokļiem jāapliek? Varbūt jautājums muļķigs, bet es apjuku...
Jogaja
Jogaja 19.11.2009 10:40
43 сообщения на сайте

Ответы (3)

Kā man šī atlīdzība jāiegrāmato un ar kādiem nodokļiem jāapliek? - я думаю, что для Вашей фирмы это будут прочие доходы, которые пройдут через peļņas-zaudējumu aprēķins.
Irena22
Irena22 19.11.2009 10:43
42998 сообщений на сайте
D26XX K 81XX - kā jau visi ieņēmumi ar UIN (ja iznāk pēc UIN dekl.kopējiem datiem).
Ilma
Ilma 19.11.2009 10:44
30495 сообщений на сайте
Līzinga kompānija mums piestāda rēķinu par automašīnas izpirkuma vērtību - 5000 ls, bet apdrošināšanas sabiedrība pa taisno pārskaita līzinga kompānijai 6000 ls, no kuriem 5 tūkst.patur līzinga kompānija, bet 1 tūkst.pārskaita mums. Tātad tas rēķins par 5 tūkstošiem man vispār nav jāņem vērā un nav jāgrāmato, bet tas tūkstotis jāiegrāmato D banka..K ar PVN neapliekamie ieņēmumi??

P.S. Paldies par jūsu atsaucību.
Jogaja
Jogaja 19.11.2009 10:58
43 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.