Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Dabas resursu nodoklis К списку тем

Dabas resursu nodoklis
Подскажите надо ли платить dabas resursu nodoklis, если предприятие занимается рекламной продукцией и рекламой? И надо ли где-то регестрироваться, даже , если не надо платить! Заранее спасибо!
Lons
Lons 05.07.2004 08:51
нет сообщений на сайте

Ответы (6)

Vispirms ieteiktu izlasit likumu par DRN. Skaidri nezinu vai Jūsu jomā ir jāmaksā DRN. Tas ir jāmaksā ja lietojat ražošanā videi kaitīgās preces (to uzzināsiet likumā) vai par iepakojumu. Piem.jajūs tirgojat vizītkartes jūs tās ieliekat kastītē- lūk par šo kastīti Jums ir jāmaksā DRN. Ja Jūs savu preci iepakojiet, tad Jums ir jāreģistrējas kā iepakotājam Vides pārvaldē. Ceru, ka sapratāt! Vēlu veiksmi!
Casy
Casy 05.07.2004 09:32
781 сообщение на сайте
Jāreģistrejas pat ja es pirku 1 mazu kastītē mēnesī, es pareizi saprotu?

Bet ja darba var būt būs, var būt nebus iepakojums, tad arī nepieciešams reģistrēties parvaldē?
Lons
Lons 05.07.2004 09:44
нет сообщений на сайте
Es domāju par vienu kastīti mēnesī varbūt pat var neko nedarīt, diez vai kāds pat pamanīs, bet nu drošības labad jau nu varētu..... Laikam ja DRN nepārsniedz 100 Ls gadā, tad atskaiti var nodot vienreiz gadā un maksāt arī vienreiz gadā . Ja skaidri neziniet, vai būsiet iepakotājs pagaidām nereģistrējaties, kad sāksiet iepakot, tad piereģistrēsieties un ja vajadzēs aprēkināsiet ar atpakaļejošu datumu.
Casy
Casy 05.07.2004 09:49
781 сообщение на сайте
Liels Jums paldies!!!
Lons
Lons 05.07.2004 10:13
нет сообщений на сайте
Vai kāds var padalītie pieredzē, par dabas resursu nodokļa atskaites aizpildīšanu? Mums tiek realizētas preces iepakojumā, bet apskatot DRN pārskatu, secināju, ka tur ir 9 lapas, kuras , lielākoties uz mums neattiecas. Jautājums, vai man jāaizpilda (vai jāatstāj tukšas) tās lapas, kuras uz mums neattiecas vai jādrukā ārā viss komplekts? Un vai tie paraksti no Vides Ministrijas uz pārskata ir obligāti? Zaļais punkts slēgs ar mums līgumu tikai no š.g. oktobra.
Meicha
Meicha 05.07.2004 11:57
396 сообщений на сайте
Vides pārvaldē jāreģistrējas ja jums par gadu pārsniedz 300 kg , tad ir jāreģistrējas obligāti citādāk var dabūt sodu 12 kāršā apmērā.
Sakura
Sakura 05.07.2004 14:43
34 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.