Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
A лист во время сезонной работы К списку тем
A лист во время сезонной работы
Приняли работников на сезонную работу - 1 месяц, часовая ставка. Один отработал 2 дня и взял больничный. На данный момент уже на B листе. Надо ли такому работнику выплачивать компенсацию и оплачивать больничный? И что делать, если к концу договора будет ещё на больничном?
Ответы (6)
Pēc manas saprašānas jāmaksa gan atv.kompensācija gan slimības nauda.Jāatbrīvo manuprāt kad beidzas B lpa.
Tā tas sanāk

Es domāju tā pat, bet, manuprāt, tas nav taisnīgi maksāt cilvēkam neparko! Es maksātu kompensāciju un slimības naudu proporcionāli nostrādātājām dienām.
Man liekās ja līgums noslēgt uz noteiktu laiku, tad jāatbrīvo pēc līguma izbeigšanas. Ja darba devējs UZTEIKTU darba līgumu, tad nevar pārējošas darba nespējas laikā, bet šajā gadījumā var.
Par izmaksātām naudām piekrītu Ilmai.
Varbūt, ka tā arī ir.Kadparedzēts atbrīvot atbrīvo un visu izmaksā parezēto līdz atbr.brīdim.
JĀMAKSĀ LĪDZ ABRĪVOŠANAS BRĪDIM.
jA TURPINĀSIES B LAPA - PAR TO MAKSĀS VSAA.
Закрыть
Краткое описание нарушения