Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

UIN kļūdas К списку тем

UIN kļūdas
Vajadzētu gudru padomu,pārbaudot iepriekšējo gadu pārskatus, secināju, ka nav atskaitīti no PZ pirms nodokļiem UIN un šī summa bilancē uzrādīta kā pārskata gada nesadalītā peļņa, kā arī grāmatvedības programmā ir šī summa PZ pirms nodokļiem, neatskaitot UIN. Šāda kļūda ir par 2007. un 2008.gadu Vadītājs vēlas izņemt dividendes, bet nesaprotu kā lai rīkojas, vai lai izņem, kāda ir uzrādīta bilancē, vai atskaitīt nost UIN un izmaksāt reālo summu, kāda būtu bijusi atskaitot nost UIN - rezultātā tas būtu par 3400 Ls (dividendes) mazāk. Un, ja izmaksāt reālo summu, kā rīkoties ar to starpību, ka paliktu no sākotnēji kļūdaini aprēķinātām dividenēm un reālo dividenžu summu?

Paldies!
Amber21
Amber21 09.12.2009 21:49
1 сообщение на сайте

Ответы (1)

Jūs taču jau vienreiz to rakstījāt un Jums atbildēja.Kādēl jautājiet vēlreiz? Jautāju arī šoreiz- kātad tikai iegrāmaotots UIN? Vai to vispār neiegrāmatoja?
Ilma
Ilma 09.12.2009 22:05
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.