Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

amats pēc darbinieka atbrīvošanas К списку тем

amats pēc darbinieka atbrīvošanas
Sakiet, lūdzu, vai tā ir, ka pēc darbinieka (darbinieku) atlaišanas vai vienkārši pēc darba attiecību pārtraukšanas, nevar pieņemt darbā citu cilvēku ar tādu pašu amata nosaukumu kā iepriekšējam darbiniekam? Un vai var uzņēmumā strādājošajam darbiniekam nomainīt amatu uz šī atbrīvotā darbinieka amatu? Ja tā tas ir, tad cik ilgam laikam jāpaiet, lai varētu šo amatu ieņemt kāds cits?

Jautāju tāpēc, ka nevaru atrast nekādu normatīvo dokumentu, kurā tas būtu atrunāts. Esmu dzirdējusi par šo lietu vairākkārt, ka tā nedrīkstot darīt, bet tagad esmu saskārusies ar to pati un nevaru atrast atbildi..

Manā gadījumā ir tā, ka es šajā darba vietā jau vairākus gadus strādāju un šajā laikā ir bijusi pieņemta darbā biroja vadītāja, kuru atbrīvoja š.g. februārī uz štatu samazināšanu, tad par biroja administratori pārslēdza līgumu ar vēl vienu līdzšinējo darbinieci, tagad arī viņu tā pat atbrīvoja.. esmu palikusi es viena un tagad es drīkstu būt biroja vadītāja vai man atkal ir jādomā cits amata nosaukums?
Smaidinjsh19
Smaidinjsh19 17.12.2009 21:03
3 сообщения на сайте

Ответы (5)

Kas tur ko izdomāt? Ja štata vienība samazināta, tad tās vairs nav. Nevar taču cilvēku samazināt!
Ivan_s
Ivan_s 17.12.2009 21:21
1208 сообщений на сайте
bet cik ilgam laikam jāpaiet, lai atkal varētu būt šī štata vienība?
Smaidinjsh19
Smaidinjsh19 17.12.2009 21:28
3 сообщения на сайте
Meklējiet rakstos.
Liepupe
Liepupe 17.12.2009 21:44
нет сообщений на сайте
kuros?
Smaidinjsh19
Smaidinjsh19 17.12.2009 22:01
3 сообщения на сайте
Pašos galvenajos

http://www.lv.lv/index.php?menu=doc&sub=697&id=200524
Ivan_s
Ivan_s 17.12.2009 22:06
1208 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.