Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Komandējuma izdevumi К списку тем

Komandējuma izdevumi
Labs vakars!

Direktors, kas ir arī avansa norēķina persona, bija komandējumā ārzemēs. Pirms brauciena viņam netika izmaksāta dienas nauda. Pēc brauciena nekādus dokumentus neiesniedza, bet bankas izrakstā redzams, ka iepircies tur Maximā regulāri. Vai es pareizi saprotu, ka dienas naudas robežās es to varu grāmatot uz komandējuma izdevumiem? Vēl otrs jautājums -pirktas autobusa biļetes caur banku, taču ne sev, bet bērneļiem (SIA nodarbojas ar sacensību rīkošanu), lai šie aizbrauktu uz sacensībām. Vai šo darījumu var likt uz saimnieciskās darbības izdevumiem?
Mushmire
Mushmire 28.12.2009 01:49
220 сообщений на сайте

Ответы (13)

Начисляйте диенас науду и выплачивайте, а покупки разные пойдут ему в Дт.Предоставит оправдательные документы, то что нужно спишите, нет-будет за его счет
070707
070707 28.12.2009 07:34
1384 сообщения на сайте
A što takoje Dt pa russki? :'(
Mushmire
Mushmire 28.12.2009 08:45
220 сообщений на сайте
Ir gan par ko asaras liet ...
Liepupe
Liepupe 28.12.2009 08:51
нет сообщений на сайте
Dt - Damskij tovar? Bet viņam dokumenti tiešām nekādi nebūs. Varbūt izmaksāju pēc brauciena dienas naudu un norakstu bankas izrakstā "redzamo pārtiku" izdevumos?
Mushmire
Mushmire 28.12.2009 09:36
220 сообщений на сайте
Dt ir debets, grāmatvedes kundze.
Martinas
Martinas 28.12.2009 10:03
38532 сообщения на сайте
Ar kādām metodēm šitādas mušmirītes darbu dabū un kādu algu viņām maksā?
Ivan_s
Ivan_s 28.12.2009 10:18
1208 сообщений на сайте
AK DIE`S!!! Es krieviski visādus tulkojumus izdomājos, bet to, ka debets arī krieviski ir debets... Nē, nu nevaru beigt smieties par sevi...
Mushmire
Mushmire 28.12.2009 10:19
220 сообщений на сайте
Ivan, Jums kā krievam to nesaprast... Algu man maksā sēnēs, tikai sēnēs...
Mushmire
Mushmire 28.12.2009 10:21
220 сообщений на сайте
Vāks visai Latvijas grāmatvedībai:'( :'( :'(
Ivan_s
Ivan_s 28.12.2009 10:22
1208 сообщений на сайте
Kurus tagad centies apvainot? Tavējie tautieši(nav svarīgi kādi) domā ar tevi lepojas?
Ivan_s
Ivan_s 28.12.2009 10:29
1208 сообщений на сайте
Katrā ziņā man nebija jākaunas par to, ka es kādu vārdu krieviski nesapratu...
Mushmire
Mushmire 28.12.2009 10:39
220 сообщений на сайте
Nenovirzi tēmu uz valodas zināšanām!

Galvenais šedevrs jau ir šis:

"norakstu bankas izrakstā "redzamo pārtiku" izdevumos"

Laikam jau tieši tas šefam patīk(līdz VID pārbaudei)
Ivan_s
Ivan_s 28.12.2009 10:51
1208 сообщений на сайте
Ak runa iet par to! Tā kā šefs nevar "piestādīt" attaisnojošus dokumentus, tad bija doma, ka varbūt to norakstīt komandējuma izdevumos atļautajās dienas naudas robežās. Kā saka - mazākais ļaunums no visiem ļaunumiem. Un ja kas, pirms "namjoka" par manu stulbumu jāpaskatās, ka šī tēma ir zem sadaļas "Iesācējiem". Visi jau nevar būt gudri, citi ir vienkārši skaisti. No tēmas es nenovirzījos, tiešām biju domājusi, ka runa iet par manu krievu valodu. Tamdēļ atvainojos par manu "uzbraucienu" Jums pirmīt. Vispār tiešām neesmu nekāda krievu tautības cilvēku nīdēja, bet ja konkrēti aizrāda par manu krievu valodu (un tā es to arī sapratu) Latvijā, tad tiešām "kriša jeģet". Tiešām atvainojos Jums un vēl kādam, ja esmu viņu aizskārusi. :'(
Mushmire
Mushmire 28.12.2009 12:06
220 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.