Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Pavadzīmes nr. no 2010. gada К списку тем

Pavadzīmes nr. no 2010. gada
Vai ir kāda informčija, pēc kāda principa veidosim pz nr. no 2010. gada? Es tā kā vēl neko nevaru atrast...
Dacekl
Dacekl 28.12.2009 13:03
90 сообщений на сайте

Ответы (48)

Vieglāk gan, jo braucot ar preču piegādi vairumā, pie reiz arī pārskata savas preces atlikumus, savāc šo to, šo to pārceno, saruna par nākamo piegādi, pēta tirgu u.t.t. Tā nav tikai preču aizvešana.

Un ja vēl es pareizi sapratu šo.....

Grozījumi likumā "Par nodokļiem un nodevām".

2. Izslēgt 30.panta(Skaidras naudas lietošanas ierobežojumi )1.2 un 1.3 daļu.

(1.2) Nodokļu maksātāji, izņemot fiziskās personas, kuras nav individuālie komersanti vai nav reģistrētas Valsts ieņēmumu dienestā kā saimnieciskās darbības veicējas, vairumtirdzniecībā veic tikai bezskaidras naudas norēķinus (to skaitā ar maksājumu kartēm).

(1.3) Nodokļu maksātājs, kas nodarbojas ar vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību vienā telpā, veic tikai bezskaidras naudas norēķinus.

Что бы это значило ? (задумчивый смайлик)

Неужели пришли обратно времена, когда оптовик может поехать с переносным кассовым аппаратом по точкам поставки товара и собрать свои денежки наличными, не дожидаясь, когда покупатель соизволит по банку оплатить за товар (а может и не соизволит ) ?????????
Meek
Meek 30.12.2009 14:10
5696 сообщений на сайте
Kolēģi!

Kā Jūs domājat nodrošināt PZ numuru un rēķinu numuru unikalitāti?

Vai saglabāsiet arī 3 burtus priekšā?

Tagad gan sāksies pašdarbība, manuprāt.

izteikt 5.1 daļas 2.punktušādā redakcijā:

"2) rēķina vienas vai vairāku sēriju kārtas numurs, kas unikāli identificē rēķinu;";

Tātad pēc mana prāta, arī rēķina numuram jāliek burti priekšā.

Vai kādam ir kāda ideja?

Man pašam ir, tikai vispirms vēlos uzzināt citu domas.

Jebkura numerācija, kas neatkārtojas, ir unikāla - resp. var numurēt vienkārši 1,2,3,...
Xau
Xau 30.12.2009 18:08
297 сообщений на сайте
Lieciet mieru beidzot tiem numuriem, dodieties pie plītīm cept un šmorēt, veči teju teju jau raus vaļā pudeles, uz galda nebūs nekādas zacenes.

Vecgada vakars tuvojas, cik ilgi vēl ņemsities gar tiem numuriem.

Pienāks Jaunais gads, paģiras būs izgulētas, netīro trauku kaudzes nomazgātas, tad arī domāsiet par tiem sasodītajiem numuriem - ar sērijām un bez sērijām.
Aivars007
Aivars007 30.12.2009 18:53
26984 сообщения на сайте
Laba ideja, mans prieksnieks teica ka gada mani 4 janvari uz sapulci ar "risinajumiem" par ex-ppr un mashinam
Jam
Jam 30.12.2009 20:26
203 сообщения на сайте
Nu ppr atrisināt viegli, bet ar a/m tā grūtāk8-)
Ilma
Ilma 30.12.2009 20:28
30495 сообщений на сайте
За две недели уже 2 случая-звонят поставщики и просят поменять номера уже оплач документов.Типа-была серия LOL-замените на MOL пожалуйста.Или -был номер 0100-поменяйте на 02000003.Бред какой то.Или мне только так не повезло.Нет-ну я конечно понимаю,что трудно всем.:-(
Olegator
Olegator 13.01.2010 21:07
1912 сообщений на сайте
Ой чегой-то это там серия ржот-ЛОЛ -только лат буквами-получилась ржущая моська
Olegator
Olegator 13.01.2010 21:09
1912 сообщений на сайте
Олегатор, это комп уже ржОт по поводу наших печалей.
Valterin
Valterin 14.01.2010 11:28
8641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.