Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Kentaurs Integra К списку тем

Kentaurs Integra
Labdien!

Gribu iegādāties šo programmatūru - vai ir vērts to darīt?

Un varbūt Jūs zināt BATSOFT klientu nosaukumus, kuri izmanto šo programmatūru, lai ar viņiem varētu sazināties un pajautāt par šo programmatūras kvalitāti, kā arī uzzināt atsauksmes par BATSOFT apkalpošanu?!

Liels paldies visiem.
Horo6o
Horo6o 28.12.2009 13:27
51 сообщение на сайте

Ответы (7)

Kurš tad to vairs pērk!!! Visi kratās vaļā no tās "zirgpakaļas'!
Andaz
Andaz 28.12.2009 14:51
27892 сообщения на сайте
Kurš kādu programmu izmanto varētu vienam otram būt konfidenciālā informācija. Tāpēc es nevienu neminēšu. Neiesaku šo programmu iegādāties. Bat var būt mans viedoklis ir novecojis un tagad zirgs vairs neklibo...

Vai tad pats Batsofts nevar iedot nevienu telefonu? Nu tad tā ir pirmā pazīme, kad var būt nav ko ar viņiem sadarboties.
Tatjana_
Tatjana_ 28.12.2009 16:19
1689 сообщений на сайте
man paziņas arī ir no šīs programmas atteikušies
Larao
Larao 29.12.2009 06:53
6767 сообщений на сайте
Man bija pieredze strādāt un apkalpot šo programmu dažus gadus atpakaļ. Ko varu teikt – noliktava realizēta ļoti pārdomāti un ar plašo funkcionalitāti. Zinu ka ar šo programmu bija ļoti apmierināti tirdzniecības aģenti un noliktavas darbinieki tirdzniecības organizācijās (elektro iekārtas, alkohola mazumtirdzniecība tsk. beznodokļu zonās). Grāmatvedība tā laikā bija nav visstiprākā puse šai programmai. Ka arī bija dažreiz grūti sadarboties ar programmatūras ražotāju jautājumos, kuri prasīja programmas kļūdas novēršanu vai funkcionalitātes papildināšanu. Tehniskas problēmas arī protams gadījās, bet nav tik bieži un ja apkalpojošam speciālistam rokas ir no pareizas vietas, tad programma strādās ka pienākas.
Alexander
Alexander 29.12.2009 10:24
75 сообщений на сайте
Noliktava, kur šad tad rodas neizskaidrojāmi mīnusi, no kuriem nevar tikt vaļā... Vidējā svērta, kurai dokumenti jāvada iekšā gandrīz vai datumu secībā... Pārrēķināt to pašu vidējo svērto nevar... pārbaudīt arī nevar...
Tatjana_
Tatjana_ 29.12.2009 11:04
1689 сообщений на сайте
Nu ja, piekritu. Bet tas viss ir atrisināms kad blakus ir tehniskais cilvēks, kurš prot strādāt ar datiem ne tikai caur programmas interfeisu. Programma slikti dzīvo bez apkalpošanas.
Alexander
Alexander 29.12.2009 12:36
75 сообщений на сайте
Teorēiski jā - atbaruc krava, tiek izkrāmēta, noliktavā pieņemta... viss notiek hronoloģiskajā secībā. Bet ne katrā jomā var kaut ko tādu nodrošināt, un ne katrs var atļauties tādu sistēmu uzturēt. Tāpēc uzmanīgi jāskatās vai tāda programma der vai nē. Var būt kādam baigi patīk.

Es jau saku - mans viedoklis attiecināms uz kuru tur seno gadu, dzīve var būt pamainījās piecas reizes
Tatjana_
Tatjana_ 29.12.2009 14:06
1689 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.