Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS
Коллеги,кто-нибудь сдавал уже ПВН декларацию за декабрь 2009 года?
У меня система выдаёт ошибку,пишет,что год должен быть 2010 или выше...?:-<
Ответы (24)
Ир,а ты декларацию правильную выбрала? Наверное ты взяла, которая в силе с 01,01,2010.
Да,скорей всего.
А где у них старая?
когда выбираете бланк декларации внизу документа версия-таксацияс период сакот ар 01,01,2010 (нажмите галку и поменяйте дату)
Спасибо,уже нажала галочку:-)
Man ir jautājums, ja atskaites nodošanas termiņš ir 04.01.2010, līdz cikiem es to varu iesniegt?
Сутки заканчиваются в 24.00,а в 00.01 начинается 05.01.2010
если вручную то 04.01.,ЕДС + 5 дней, если не отменили,я не слышала
Man šodien pazvanīja VID Rēzeknes nodaļa un teica, ja mana socatskaite šodien līdz pusdienām neatnaks, tad būs problēmas, jo viņi pēcpusdienā jau viņas sūta uz Rīgu, un ja nebūs tad paši vainīgi. Nesaprotu tagad, es taču aizsūtīju termiņā, kā lai es varu zināt par atskaišu sūtīšanu uz Rīgu.
Kāds tad Jums bija tas termiņš?Nododiet EDS? Apskatījāties vai ir aizgājusi?
Termiņš bija 04.01.2010, bet vini saka, ka nav ko novilcināt līdz pēdejai dienai.
Man šodien pazvanīja VID Rēzeknes nodaļa un teica, ja mana socatskaite šodien līdz pusdienām neatnaks, tad būs problēmas, jo viņi pēcpusdienā jau viņas sūta uz Rīgu, un ja nebūs tad paši vainīgi.
Очень бы хотелось видеть, как они эту вину будут пришпиливать вамLOL Дааа, в Латгалии точно аномальная зонаLOL
Zvanīju uz Rīgu, man arī pateica, ka es varēju nodot kaut līdz divpadsmitiem naktī, ka Rēzeknes nodaļa laiž pār strīpu.
Tā Rēzekne laiž kā govs no tilta... Galīgi šķidru.
Nav tāda soc.atskaitestermiņa 4.datums
Un uz kādu Rīgu viņi sūta?
Mums šeit Rīgā nevienam tās rēzekniešu atskaites vispār nav vajadzīgas, pietiek pašiem ar savām atskaitēm!
Может это кто-то так шутит в Резекне?
Наверное там отчетосдавателей осталось-по пальцам можно перечесть:-) Вот сидят кукуют и вылавливают
И отчёты из EDS выуживают, и после обеда в Ригу отвозят
Palīdziet! Kā EDS sistēmā var pārlikt gadu IIEn 2.pielikumas
Kādu gadu jūs tur gribat pārlikt?
Tur taču ir 2009.gads
Ko vēl vajag?
man ir 2008? un 9 nav, kad prasu VID atbild , lai lasu pārējo:)
Закрыть
Краткое описание нарушения