Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
EDS IIN kpsavikums К списку тем
Ответы (32)
Hallo, Znatoki!
Šis jautājums ir sadaļā "Iesācējiem".
Sagatavoju IIN kopsavilkumu - kopā ar darbiniekiem arī pašnodarbinātās personas un tos, kam tika maksāti procenti. Pēdējā ailē "Ieturēts nodoklis" ieliku nulles, jo nekas nav ieturēts.
Lūk, ko man bļauj EDS:
Tabulā "IENĀKUMA SAŅĒMĒJI" 2. rindā lauka "Ieturētais nodoklis" vērtībai jābūt vai nu 0,23 * "Ienākums, no kura ir aprēķināts nodoklis (05. – 06. – 07. – 08. – 09. – 10. – 11. – 12. – 13. – 14.rinda)" vai
0,15 * "Ienākums, no kura ir aprēķināts nodoklis (05. – 06. – 07. – 08. – 09. – 10. – 11. – 12. – 13. – 14.rinda)"
Kādai tagad būtu jābūt reakcijai?
Ignorēt?
Lūdzu, nesūtiet lasīt normativku - nav laika.
Šis jautājums ir sadaļā "Iesācējiem".
Sagatavoju IIN kopsavilkumu - kopā ar darbiniekiem arī pašnodarbinātās personas un tos, kam tika maksāti procenti. Pēdējā ailē "Ieturēts nodoklis" ieliku nulles, jo nekas nav ieturēts.
Lūk, ko man bļauj EDS:
Tabulā "IENĀKUMA SAŅĒMĒJI" 2. rindā lauka "Ieturētais nodoklis" vērtībai jābūt vai nu 0,23 * "Ienākums, no kura ir aprēķināts nodoklis (05. – 06. – 07. – 08. – 09. – 10. – 11. – 12. – 13. – 14.rinda)" vai
0,15 * "Ienākums, no kura ir aprēķināts nodoklis (05. – 06. – 07. – 08. – 09. – 10. – 11. – 12. – 13. – 14.rinda)"
Kādai tagad būtu jābūt reakcijai?
Ignorēt?
Lūdzu, nesūtiet lasīt normativku - nav laika.
TATA - kopsavilkumā jānorāda tikai darbinieki un tie, kam izmaksas ar kodiem 20.., 30.., 40..
Ar kodiem 10.. (izņemot 1001) jāiesniedz mēneša atskaite, kurā iekļauj arī tajā mēnesī atbrīvotos darbiniekus.
Ar kodiem 10.. (izņemot 1001) jāiesniedz mēneša atskaite, kurā iekļauj arī tajā mēnesī atbrīvotos darbiniekus.
Anda
Lūdzu palīdzību!
Es nevaru ievadīt nevienu kodu, kurš sākas ar 2 vai 3 - ne individuālā paziņojumā, ne kopsavilkumā.
Ko lai dara?
Lūdzu palīdzību!
Es nevaru ievadīt nevienu kodu, kurš sākas ar 2 vai 3 - ne individuālā paziņojumā, ne kopsavilkumā.
Ko lai dara?
Vai es saprotu pareizi, ka šajā kopsavilkumā jāiekļauj visas izmaksas, kas ir gada laikā bijušas fiziskām personām?
Arī par gada laikā visām izmaksātajām autoratlīdzībām un izmaksām, saskaņā ar uzņēmuma līgumu, kaut arī par tām jau iesniegtas atskaites par izmaksām konkrētajā mēnesī.
Paldies!
Arī par gada laikā visām izmaksātajām autoratlīdzībām un izmaksām, saskaņā ar uzņēmuma līgumu, kaut arī par tām jau iesniegtas atskaites par izmaksām konkrētajā mēnesī.
Paldies!
Sandrucite 02.02.2010 20:47
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть