Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

ieturējumi no darba algas К списку тем

ieturējumi no darba algas
Sakiet kā Jūs aprēķinat ieturējumus no darba algas?

Piem., ja tiek noteikti limiti cik darbinieks drīkst norunāt mob.tel.sarunās Ls. Ja ir pārtēriņš - mums jāietur no darbinieka algas.

Kā Jūs darat? Piem., bruto alga 200,Ls + vai - 50Ls un tad - soc.9% - iin 26%?
Sindija
Sindija 06.01.2010 11:09
988 сообщений на сайте

Ответы (4)

Visi ieturējumi ir no neto algas, pēc nodokļu ieturējumiem.
Swift
Swift 06.01.2010 11:10
146 сообщений на сайте
Swift - kādēļ Jūs tā domājat... man VID ļoti strīdējās pretim un teica, ka piem., gan mob.tel.izmantošana esot labums ko darbinieks gūst no darba ņēmēja (pat teica IIN likuma 7.pantsun MK noteikumu nr.112. 3.4 apakšpunkts)... jāliek tās summas klāt un jāietur gan IIN, gan soc.nod

Paliku nesaprotot, jo... kā tad tā... darbinieks man izdarīja skādi, bet man vēl jāliek + summa + nod. klāt?
Sindija
Sindija 06.01.2010 11:15
988 сообщений на сайте
Un kāds tas var būt darbinieka labums, ja viņš to kompensē no savas darba algas. Labums būtu, ja nebūtu veikts ieturējums.
Swift
Swift 06.01.2010 11:46
146 сообщений на сайте
Или налоги удержать с работника или увеличить налогооблагаемый доход на 50 лат в декларации ПНП.
Zinaidat
Zinaidat 06.01.2010 12:00
2085 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.