Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Pašnodarbinātais un bankas konts? К списку тем

Pašnodarbinātais un bankas konts?
Sveiki! Vai, ja esmu reģistrējusies kā pašnodarbinātā persona man jābūt atsevišķam bankas kontam, kur veikt darījumu summu apgrozījumu? Vai varu drboties ar jau esošo kontu, kurā man arī algu maksā darba vieta?
Dennii
Dennii 09.01.2010 18:16
95 сообщений на сайте

Ответы (3)

Ministru kabineta noteikumi Nr.188

Rīgā 2007.gada20.martā (prot. Nr.19 19.§)

9. Personas skaidrās naudas atlikums kasē un bezskaidrās naudas atlikums kredītiestāžu (banku) kontos, kā arī saņemtās un izsniegtās naudas summas, kuras norāda žurnālā, ir nošķirtas no personiskajām vajadzībām izlietojamām naudas summām. Ja kredītiestādes (bankas) kontu izmanto ne tikai norēķiniem saimniecisko darījumu nodrošināšanai, žurnālā norāda visas šajā kontā saņemtās un no tā izsniegtās naudas summas. Naudas summas, kas gūtas ārpus saimnieciskās darbības un izlietotas personiskajām vajadzībām, ja tās ir nošķirtas no saimnieciskajā darbībā iegūtajām un izlietotajām naudas summām, žurnālā neieraksta.
Vijoliite
Vijoliite 09.01.2010 18:24
1711 сообщений на сайте
Paldies
Dennii
Dennii 09.01.2010 18:27
95 сообщений на сайте
Vai tad ? Tas ir nopietni:-|
Vijoliite
Vijoliite 09.01.2010 19:01
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.