Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
DRN К списку тем
Ответы (5)
Kleo, es tev piebiedrojos
Karianna 08.07.2004 10:04
29 сообщений на сайте
29 сообщений на сайте
direktors atsaucoties uz likuma par DRN 4 panta b) punktu b) izmanto savas saimnieciskās darbības nodrošināšanai iepakojumā iegādātas preces (ieskaitot kopā ar preci ievesto, precei pievienoto primāro, sekundāro un terciāro iepakojumu), izņemot preces iepakojumā, kuras apliekamas ar nodokli, tās realizējot;
Riepa nopirkta firmas auto. Vai tad ir jāaprēķina un jāmaksā DRN ? Neticu.
Riepa nopirkta firmas auto. Vai tad ir jāaprēķina un jāmaksā DRN ? Neticu.
Es saprotu tā, ka DRN maksā pirmais pārdevējs Latvijā par preci iepakojumā. Ja firma nopirka auto riepas Latvijā jau iepakojumā no veikala, tad jums galīgi nesāp galva par DRN. Jādomā par to preci un preces iepakojumu, ko pārdodiet jūs. Bet man arī ir miglaina bilde par DRN...
Dite 08.07.2004 11:14
66 сообщений на сайте
66 сообщений на сайте
Dite, tur jau tā lieta, ka arī mantā šķiet, ka ja es nopērku riepu, firmas mašīnai veikalā tad tā man ir rezerves daļa ko norakstu, un nemaz nedomāju par DRN.
DRN maksaa ka jau teica pirmais, kas ieved so preci Latvija. Tatad par riepam DRN samaksaja pardevejs vai dileris, kur sis riepas ieveda pardosanai Latvija. Ja jus no Vacijas pasutiti un atvestu sis riepas, sai pasai firmas masinai, tad gan Jus ievedot Latvija sis riepas maksatu DRN.
Lienee 08.07.2004 14:46
28 сообщений на сайте
28 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть