Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par dividentēm
Labdien!
Kādi iekšējie grāmatvedības vai lietvedības dokumenti jāraksta ,ja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs izņem dividentes no iepriekšējā gada nesadalītās peļņas (2008.g) Viņš ir darba attiecībās, tātad Paz. par algas nodokli 2. pielik.
Un rīkojums? Vai sapulces protokls? Kāda ir dokumentu kārtība? Man nebijis gadījums.
Ответы (27)
Vislabāk jau lasīt likumu. Sekojoši -
Likuma par IIeN jauno - 16.1 pants. Ienākuma gūšanas diena
un
MK 1638
Kārtība, kādā iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas vajadzībām nosakāma ienākuma gūšanas diena,
*... ja diena, kad noslēgts līgums par darījumu ar kapitāla aktīviem, naudas saņemšanas diena, īpašuma tiesību pāreja un blakus nosacījumi, lai līgums stātos spēkā, nav vienā taksācijas periodā.*
... un rīkoties saskaņā ar tiem.
vai ta dividenžu izmaksa būtu "kapitāla aktīvu atsavināšanas darījums"? Mandomāt, ka nē, bet lai kāds mani apskaidro, kur es kļūdos.
podskazhite pozalujsta 10% ot summi nachislennix dividentov za 2009.g. perechisljatj na scet podoxodnogo naloga ( kak obichno perecisljajut podoxodnij nalog pri zarplate )?
i kak otrazitj nachislenije podoxodnogo naloga na dividenti?
10% ot summi nachislennix dividentov za 2009.g. perechisljatj na scet podoxodnogo naloga ( kak obichno perecisljajut podoxodnij nalog pri zarplate )
отразить в "paziņojums par FP izm.summām"
v godovom pazinojumse?
provodkami kak to otrazahetsja?
5720 -podoxodnij nalog
D ... K 5720 -?
D5720 K2620
Логику включите
Д дивиденды К ПНН
Закрыть
Краткое описание нарушения