Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Iepirkto preču atgriešana un PVN 1 К списку тем
Iepirkto preču atgriešana un PVN 1
Sveiki!
Varbūt kāds varētu pakonsultēt - ja esmu saņēmusi pavadzīmi no piegādātāja par summu virs 500 Ls un atgriezusi preci - vai PVN deklarācijā par šo darījumu atšifrējumu man konkrētai pavadzīmei jāuzrāda summa jau ar šo atskaitījumu un protams nav jāuzrāda, ja reāli ir zem 500 Ls?
Paldies
Ответы (2)
А что указывать то, если не получилось налог уменьшить, в 0 сработали, вообще ничего не указывать, если в одном периоде и разницы нет, всё получили - всё вернули.
Saņemšana ir saņemšana, un atgriešana ir atgriešana.
Es personīgi saņemšanu lieku 62.rindā un PVN1 1.daļā atšifrēju to (virs 500 Ls).
Atgriešanu vienmēr lieku korekcijās (57., 67), un atšifrēju, ja virs 500 Ls bez PVN.
Bet nedaru tā, kā raksta Tt7 - jo manuprāt nav pareizi konkrētā dokumenta (saņemšanas PZ) summu mākslīgi mainīt. Saņemšanas fakts taču notika - darījums bija. Un tas tā arī ir jāuzskaita.
MVVNACFDV
Закрыть
Краткое описание нарушения