Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Vadības pakalpojumi UIN К списку тем

Vadības pakalpojumi UIN
Man ir jautājums - par saņemtajiem vadības pakalpojumiem no nerezidentiem. Vai ir jāmaksā UIN faktiski vai vienkārši gada beigās jāpalielina apliekamais ienākums (UIN dekl.) un tad jāmaksā starpība?

Paldies!
Aannddaa
Aannddaa 15.01.2010 09:55
89 сообщений на сайте

Ответы (2)

1. Par vadības pakalpojumiem jāsniedz atskaiti par gūtajiem ienākumiem neatkarīgi no ta - vai Jūs esat vai neesat ieturējuši nodokli. 2. Ja neesat ieturējuši, tad jāuzrada gada deklarācijā, palielinot apliekamo ienākumu. 3. ja negribat maksāt - līgumu jāpiereģistrē VIDā.
Kukuku
Kukuku 18.01.2010 10:48
166 сообщений на сайте
Lai nemaksātu UIN par vadības paklpojumiem ir VIDā jāiesniedz rezidenta apliecība-iesniegums nodokļu atvieglojumu piemērošanai.Iesākumā ir jāpaskatās vai ar nerezidenta valsti ir noslēgta konvencija, ja jā, tad aizpildiet 1.pielik MK nr.178 un tad lai jūsu nerezidents to apstiprina savā VIDā un aatsūta jums iesniegšanai mūsu VIDā.
Jojo33
Jojo33 18.01.2010 11:07
11 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.