Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
DL 98.pants К списку тем
Andzhaa 18.01.2010 14:40
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Ответы (12)
Nu atvainojiet. Domāju ka te forums iesācējiem, kas es arī esmu. Un ja samazina slodzi, tad (2) ''...piedāvātajiem darba līguma grozījumiem, samazinās darbinieka vidējā izpeļņa..."
Andzhaa 18.01.2010 14:49
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
nu tad padomājiet loģiski
mēneša laikā tiek palielināta alga 2,5 reizes un pie tam samazināta slodze, pie tam tā paliek 2 X lielāka
par ko Jūs gribas kompensāciju
mēneša laikā tiek palielināta alga 2,5 reizes un pie tam samazināta slodze, pie tam tā paliek 2 X lielāka
par ko Jūs gribas kompensāciju
Larao 18.01.2010 14:53
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Paldies...
Andzhaa 18.01.2010 14:55
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Форум для новичков, а бухгалтер уже целый год.
И потом, по вашему вопросу не понятно - согласны работать за 307,50 или нет.
Если нет, то, согласно 98 статье п.2 , работодатель должен за январь заплатить старый оклад, т.е. 410
И потом, по вашему вопросу не понятно - согласны работать за 307,50 или нет.
Если нет, то, согласно 98 статье п.2 , работодатель должен за январь заплатить старый оклад, т.е. 410
Какая я сегодня невнимательная.
Правильно Larao написала.Средняя у вас не уменьшается.Так что, ничего вам не причитается.
Правильно Larao написала.Средняя у вас не уменьшается.Так что, ничего вам не причитается.
To es saprotu. Vienīgi nelaime tā, ka visu janvāri strādāju pilnu slodzi, rīkojums par 0.75 slodzēm būs tikai janvāra beigās ar atpakaļejošu datumu:-@.
Andzhaa 18.01.2010 15:22
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
tad jau ar to vajadzēja sākumā minēt, ka reāli nostrādāts laiks. tas par 0.25 slodzēm Jums ir jābūt piemaksa
un darba likumā ir noteikts kad ir jābūt parakstītais vienošanās par slodzes maiņu. un ar atpakaļejošu datumu rīkojumus neviens neraksta.
Kaut gan mūsdienu situācijā strīdēties un pazaudet darbu.....
Jūsu izvēle
un darba likumā ir noteikts kad ir jābūt parakstītais vienošanās par slodzes maiņu. un ar atpakaļejošu datumu rīkojumus neviens neraksta.
Kaut gan mūsdienu situācijā strīdēties un pazaudet darbu.....
Jūsu izvēle
Larao 18.01.2010 15:28
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Diemžēl raksta ar atpakaļejošu, un ne es viena cietēja. Pilsētas Dome īpaši nepieturās pie likumiem:-S Mutiski ir ziņots, ka būs samazināta slodze, bet rakstiski kautkad būs...bet kad?
Andzhaa 18.01.2010 15:32
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Jebkurā gadījumā, vai piekrīt darbinieks izmaiņām vai ne, īzmaksājama 1 mēn,vidējā alga !!!!98p.2.p.!!
Juris 10.02.2010 13:54
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть