Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Paziņojums par fiziskām pers. izmaksām К списку тем
Paziņojums par fiziskām pers. izmaksām
Labdien,
Vai paziņojumā par fiz. pers.izmaksātajām summām 2009. gadā valdes loceklim, kuram ir darba alga un izmaksātas dividendes par 2007. gadu ir jāuzrāda vienā paziņojumā?
Ответы (18)
В одном сообщении, но разными строками, так как это разные коды (1001) и (3011)
Paldie, bet vai pie dividendēm ar kodu 3011, kur ir ienākumu gūšanas periods uzrādīt 2009. gadu kad izmksāts, vai 2007. gadu par kuru aprēķināts?
Pēc jauniem noteikumiem dividendēm ienākumu gušanas brīdia skaitās pie dividedu aprēķināšanas brīža. Tātad 2007.;-)
Metodiskajos materiālos rakstīts, ka ienākumi, kuri gūti līdz 2008. gada 31. dec. iesniedzami pēc MK Nr. 166, tas ir pa vecam. Es kautko nesaprotu. Vai tomēr jauajā paziņojumā?
Šogad Jums neņems veco pielikumu, jādod jaunais Paziņojums par FP izmaksātām summām.Nu lieciet ienākumu gūšanu izmaksas datumu, nekas slikts jau no tā nenotiks, paziņots būs un viss OK.
Ilma, vai šo dividežu summu uzrādīt 01. rindā kā ienākums vai 02. kā neapliekamais ienākums?
Domāju, ka jānodod kopsavilkums un tas cilvēks jāuzrāda divās rindas kā jau raksta Irena22;-)
Jaut¢jums ir par dividen¿u summu, to es uzādu 01. rindā kā Ieņēmumi un to pašu summu 02. rindā Neapliekamie ienākumi?
...Pēc jauniem noteikumiem dividendēm ienākumu gušanas brīdia skaitās pie dividedu aprēķināšanas brīža. Tātad 2007...
------
Vai dividendes par 2007 gadu aprēķina 2007 gadā?
Nē nekādā gadījumā - dividendes par 2007.gaduvisātrākais var aprēķināt tikai 2008.g., bet var arī vēlāk.
Sāku ievadīt Pazinojumā datus un nevaru dabūt visus ienakuma gūšanas kodus, man uzradas tikai kodi, kas sākas ar 1
Поменяйте период на "par gadu"
spasibo Irena22 za podskazku.
Uzhe vvozhu inform.
Es nekādi nevaru saprast ja fiz. pers.(reģistreta) piestāda rēķinu par decembri, bet izmaksā jau janvārī, šī summa tiek iekļauta 2009 vai 2010. gada paziņojumā.
Скорее всего, физическим лицам по дате выплаты , кроме, например, дивидендов с этого года.
Paziņojums janvārī (pie samaksas), ienākuma gūšanas periods 12.2009.
Ja fiz.personareģistrēta kā Jūs sakiet , domājams VID kā saimn. veic.persona,tad paziņojums par izmaksām tikai par gadu līdz nāk gada 01.02.
Закрыть
Краткое описание нарушения