Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Horizon start un izpilditāja talr.nr. К списку тем
Horizon start un izpilditāja talr.nr.
Sveiki, es velejos uzzinat, kur var ierakstit "izpilditaja talruņa numurs" lai paradas uz paziņojuma par fiz.pers.izm.summam
Ka arī Vadītājs (Vards uzvārds) un Izpildītājs (v., uzv.)?
Un priekš kam ir amatpersonas? Tas ir pašvaldības uzņemumiem?
Sistēma --> Uzņēmums --> amatpersonas?
Es norādiju savu direktoru, bet man liekas tas neko neietekmēja...
Paldies!
Ответы (9)
Vai Jūs to vēlaties programmas atskaitē vai uz EDS sūtāmajā formā dabūt?
Programmas atskaitē, uz papīra - lai iedotu darbiniekiem (it kā pēc pieprasijuma taga viņiem jādod šis paziņojums, tomēr mēs visiem dodam).
Programmas atskaitei izdrukas forma jārediģē un jāieliek vajadzīgos laukus, jo neaprakstītā programmā šajā atskaitē ir ielikti teksta lauki - tātad, pēc izdrukāšanas aizpildāmi ar roku.
Kur tas formas varēa rediģēt?
Ņemiet drukājiet atskaiti, tur, kur jāizvēlas izdrukas forma - jāieliek punkts "uz ekrāna" un zem tā jānospiež poga rediģēt.
Skaidrs, kad "saglabāju kā" un mēģinu ar šo formu drukāt vai nu tukša lapa, vai nu tas pats, kas oriģinālā
izmaiņas neredz (es vnk ievietoju teksta laukus)
Varbūt jums nav iedotas tiesības rediģēt dokumentus.
Izskatās, ka kaut ko darat nepareizi, jo ja Jums vispār ļauj rediģēt, tad tiesības to darīt Jums ir. Vienkāršāk šādos (un ne tikai šādos) gadījumos ir izmantot 'ātro palīdzību' no
http://www.arise.lv/horizon/palidziba , protams, par attiecīgu atlīdzību
Закрыть
Краткое описание нарушения