Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
par VID nodokļu izdrukām К списку тем
par VID nodokļu izdrukām
Ko pareizāk darīt, ja VID nodokļu izdrukās vietām nevar sadzīt kopā "Summas sadalījums.Nokavējuma nauda" un "Pārmaksa/parāds" vai "Pamatparāds" summas, jo visu laiku ir viena santīma kļūda.
Es tā saprotu, ka tas rodas no noapaļošanas, bet kuru summu pieņemt par pareizu - ieturētās nokavējuma naudas summu vai atlikušā pamatparāda summu un kuru koriģēt?
Ответы (3)
Par pamatu jāņem tā summa, kas Jums pārskatā un ko VID noņēmis no Jūsu konta.
Es arī reizēm viņu sistēmu nesaprotu, bet ja kārtīgi izpēta izdruku, var saprast cik viņi ir paņēmuši, ko iegrāmatoju D8xxx (samaksātie sodi), kas jāiekļauj UIN deklarācijā.
To, ko viņi paņēmuši un kurā brīdī, to es saprotu. Bet piem. ja kavējuma naudā novilkts 0.01 Ls un pārmaksa palikusi 0.48 Ls, tad es nezinu, ko domāt, jo es viņiem samaksāju 0.50 Ls un nekas cits tur novilkts nav.
Vai nu jāpieņem, ka kavējuma nauda bija 0.02 Ls vai jāpieņem, ka pārmaksa tomēr ir 0.49 Ls, bet nez kā būtu pareizāk? Kaut kā tak man tie piecdesmit santīmi kopā jāsadzen.
Cīrulīt, es nosūtīšu Jums vienu santīmu, sakiet adresi.
Tā, kā Jūs rakstāt, nevar būt.
Teicu jau - viņu uzskaite pēdējās ailēs (izdrukā) ir mazliet dīvaina, tāpēc grāmatojiet pēc FAKTA!!!
Starpību starp Jūsu aprēķināto, samaksāto un viņu norādīto atlikumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения