Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Četrkāršots neapliekamais minimums К списку тем
Ответы (13)
kā tas ir četrkāršots gada neapliekamais minimums?
ir MK noteikumi kuri paredz cik ir jāpiemēro neapliekamais minimums un atvieglojumi par apgādājamajiem
variants var būt tikai viens
ir MK noteikumi kuri paredz cik ir jāpiemēro neapliekamais minimums un atvieglojumi par apgādājamajiem
variants var būt tikai viens
Larao 25.01.2010 09:44
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Sorryyy, ne jau gada bet mēneša nepaliekamais minimums četrkāršots. Tas ir vajadzīgs, lai zinātu vai par izmaksām jāsniedz paziņojums un no kādas summās jāsniedz.
Kamēr gudroju, atnāca atbilde arī no VID - 4 kāršots mēneša neapliekamais minimums(summa, no kuras sākot jāsniedz paziņojums par izmaksātajām naudām iedzīvotājiem neieturot nodokli) ir Ls 250.00. Paldies!
Susīt,VIDam,komplektā ar šitādiem jautājumiem,vajag sūtīt striķi un ziepes:'(
Ivan_s 25.01.2010 13:45
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Nekādus likumdošanas punktus jau neminēja, bet pieņemu šo atbildi par loģisku - pamats MK NOTEIKUMI NR 793, 132. punkts. Tā kā man ir ļoti daudz izmaksas fiziskām personām, kas nav apliekamas ar nodokli, tad arī šis jautājums radās, jo līdz jūlijam šī nedeklarējamā summa ir 360Ls, bet no 1 jūlija Ls 140. Nu būtu jau loģiski, protams, ja saskaita un izdala uz 2, bet zinot VID izdomu, varētu sagaidīt arī ko citu...
Paldies Susite par info, bet Ventspils un Liepājas VIDā izsaka viedokļi, kā šo punktu 132, viņi jaunā likuma redakcijā nesaprot (ka no 250) un raksta Rīgas galvenā VID, kā ir no 0.00 vai no 250.
Julijaabd 26.01.2010 16:08
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Jā - viedokļi laikam atšķiras - jautāju Jelgavas VID. Palieku pie 250Ls.
Andaz-pamanīju šo 5. pielikumu , to varot neņemt vērā, tās ir redakcionālas neprecizitātes...
Nekur nav minēts, ka paši šos noteikumus ir izlasījuši.
Andaz-pamanīju šo 5. pielikumu , to varot neņemt vērā, tās ir redakcionālas neprecizitātes...
Nekur nav minēts, ka paši šos noteikumus ir izlasījuši.
Katrs dara kā grib.
Es pieturos pie grāmatvedības principa - piesardzība un vēlreiz piesardzība.
man rokas nenogurst ieniedzot par katru summu Paziņojumu. Neko nevar zināt, kas atnāk pārbaudīt un kādas nepatikšanas būs sagaidāmas par atšķirīgu likumdošanas aktu trakstējumu. Un šādos gadījumos vienmēr labāk iesniegt.
Es pieturos pie grāmatvedības principa - piesardzība un vēlreiz piesardzība.
man rokas nenogurst ieniedzot par katru summu Paziņojumu. Neko nevar zināt, kas atnāk pārbaudīt un kādas nepatikšanas būs sagaidāmas par atšķirīgu likumdošanas aktu trakstējumu. Un šādos gadījumos vienmēr labāk iesniegt.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть