Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Atkal nodokļu optimizācija К списку тем

Atkal nodokļu optimizācija
Sveiki, kolēģi! Ir jautājums kā PVN vēl var koriģēt bez izdevumu (čeki, pavadzīmes utt.) palielināšanas un ieņēmumu samazināšanas, ko es fiziski nevaru izdarīt, jo uzņēmuma pamatnodarbošanās ir būvniecības materiālu un santehnikas daļu mazumtirdzniecība un es veikalā nestāvu un naudu gar kasi nelaižu!??? Protams, es nelūdzu "iesmelt ar karotīti", bet gan tikai virzienus, jo esmu tikko no semināra "nodokļu optimizācija uzņēmumā" un esmu nedaudz vīlusies.
Luksus
Luksus 26.01.2010 11:00
20 сообщений на сайте

Ответы (3)

Domāju, ka tajā seminārā Jums neko jauāku kā to, ka vajag laikus un pareizi visus dokumentus kārtot un samaksāt nodokļus... Tā arī ir labākā optimizācija - nav soda naudu.
Otija
Otija 26.01.2010 12:01
1772 сообщения на сайте
Paldies! Tā laikam arī ir, bet uzņēmuma vadībai grāmatvedis škiet kā brīnumdaris, kuram jāprot visus nodokļus aprēķināt ar rezultātu nulle.
Luksus
Luksus 26.01.2010 12:23
20 сообщений на сайте
Zinam mēs tādus gudriniekus.....:)))
Otija
Otija 26.01.2010 12:27
1772 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.