Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Transporta pakalpojumi ES un trešo valstu teritorijās К списку тем

Transporta pakalpojumi ES un trešo valstu teritorijās
Ja kādam ir nepieciešama aktuāla informācija par šo tēmu, šeit ir labs apraksts: http://www.***censored***/lv/publications/item/57
Mara1984
Mara1984 27.01.2010 11:33
1 сообщение на сайте

Ответы (3)

Paldies!
Loral
Loral 27.01.2010 11:47
1163 сообщения на сайте
Kļūda! Nav precīza informācija. Likumā ir savādāk.

(4.1 panta 4.un5. daļa)

(4) Ja pakalpojums tiek sniegts jebkurai personai, kas veic saimniecisko darbību, pakalpojuma sniegšanas vieta, ja šajā pantā nav noteikts citādi, ir:

1) pakalpojuma saņēmēja saimnieciskās darbības MĪTNESVIETA;

2) pakalpojuma saņēmēja PASTĀVĪGĀS IESTĀDES ATRAŠANĀS VIETA, ja pakalpojums tiek sniegts pakalpojuma saņēmēja pastāvīgajai iestādei, kas neatrodas šīs personas saimnieciskās darbības mītnesvieta;

3) pakalpojuma saņēmēja DEKLARĒTĀ DZĪVESVIETA vai PASTĀVĪGĀ UZTURĒŠANĀS VIETA, ja pakalpojuma saņēmējam nav saimnieciskās darbības mītnesvietas vai pastāvīgās iestādes.

(4.1 panta 5. daļa)

(5) Ja pakalpojums tiek sniegts personai, kas neveic saimniecisko darbību, pakalpojuma sniegšanas vieta ir:

1) pakalpojuma sniedzēja saimnieciskās darbības mītnesvieta;

2) pakalpojuma sniedzēja pastāvīgās iestādes atrašanās vieta, ja pakalpojums tiek sniegts no pakalpojuma sniedzēja pastāvīgās iestādes, kas neatrodas šīs personas saimnieciskās darbības mītnesvieta;

3) pakalpojuma sniedzēja deklarētā dzīvesvieta vai pastāvīgā uzturēšanās vieta, ja pakalpojuma sniedzējam nav saimnieciskās darbības mītnesvietas vai pastāvīgās iestādes.
Andaz
Andaz 27.01.2010 13:14
27892 сообщения на сайте
Bet es kļūdu neredzu. Jēdziens saimnieciskā darbība paredz pašu saimniecisko darbību, kā arī galveno lēmumu pieņemšanu, kas saistīti ar saimnieciskās darbības veikšanu, bet saimnieciskās darbības vieta, nozīmē to vietu, kur tas viss notiek un tas nav pretrunā ar apzīmējumu saimnieciskās darbības mītnes vieta (likuma „Par PVN” 1.panta7.2 punkts).
Sg1208
Sg1208 27.01.2010 16:32
22 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.