Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Slimības lapas A apmaksa К списку тем
Slimības lapas A apmaksa
Labdien!
Man cilvēkam ir slimības lapa no 01.01.2010 līdz 10.01.2010 Es saprotu, ka 1.slimības dienu neapmaksā, 2.,3.apmaksā 75%,bet jā tās iekrīt brīvdienās.Kā tad jādara?.Kā tad man pārējās 5 dienas jārēķina? 5 dienas - 2 pa 75% un 3 pa 80% vai visas 5 dienas pa 80%
Ответы (4)
Mēs apmaksājam 100% visas dienas + viena pa virsu, lai vairs neslimo!
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Viņš strādā normālo darba laiku
Если работает нормальное время, то все делается так, как вы написали: 1 день не оплачивается, второй-третий - 75%, если это выходные, то они , естественно, не оплачиваются и далее по 80%. То есть за 4-8 января оплачиваете по 80%.
Закрыть
Краткое описание нарушения