Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN 6.4 pants!
Sveiki!
Pirmo reizi man ir darīšanas ar procentu maksājumiem! Ja man ir finanšu līzings, kā man viņi jāuzrādā UIN deklarācijā? Pilnā apmērā. lasu 6.4. pantu, bet nav īstas skaidrības! Paldies
Ответы (8)
В 2009 году еще полностью можно списывать проценты, если лизинг от латвийской компании. В 2010 году придется считать превышение, если ФКТК не возьмется надзирать за лизингами.
Apliekamo ienākumu koriģešanu par procentu maksājumiem nepiemēro līzinga pakalpojumiem un aizņēmumiem, kas saņemti no LR vai citā ES dalībvalstī reģistrētas LR rezidentiem.
Tad man nav jāņem vērā tie CSP rādītāji?
Kā jau treša saku - nav!!!
Во всяком случае за 2009 год.
Nesaprotu, viens saka ka nav jākoriģē vispār, viens saka ka pilnā apmērā (visu summu, kas 2009 gadā samaksāta %) un neņemot vērā CSP rādītājus
VIDā ar nemācēja neko pateikt, bet liekoties ka varētu būt ka nav jākoriģē vispār! Viņa ar lasot to likumu un nevarot īsti saprast!
Laikam esmu par stulbu! nesaprotu ko darīt!
Kurš tad saka, ka jākoriģē. Visi saka, ka 2009.g. nekas nav šajā sakarā jākoriģē un tas rakstīts arī likumā. Bet sākot ar 2010.gaduatkal būs jākoriģē, ja protams nekas nenainīsies.
ja nevar saprast, tad jāpaņem likums un noteikumi un jāizlasa.
Закрыть
Краткое описание нарушения