Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN elektrībai – fiziskām un juridiskām personām К списку тем

PVN elektrībai – fiziskām un juridiskām personām
Man būtu liels lūgums pēc palīdzības.

Juridiska persona apsaimnieko 2 īpašumus:

1. īpašums – tiek iznomāts tikai juridiskām personām, kā arī pašai firmai tur ir savas telpas, viens elektroenerģijas skaitītājs, šobrīd uz fizisku personu (īpašnieku) ar 10% PVN.

Cik es sapratu, tad šis līgums obligāti ir jāpārslēdz uz firmu un gan nomniekiem, gan firmai ir tarifs+21%. Vai tā tas ir?

2. īpašums – Latvenergo līgums uz īpašnieku - fizisku personu. Firma izraksta rēķunus par elektrūbu īrniekiem (fiziskām personām). Fiziskām personām elektroenerģijas pvn likme ir 10%? Vai šis līgums ar Latvenergo ir jāpārslēdz uz firmu un vai firma var izrakstīt rēķinus ar 10% likmi? Firmas juridiskā adrese ir šai dzīvojamajā mājā? Ko darīt ar viņu pašu patērēto elektrību, ar kādu likmi un kā un vai to izdalīt? Šajā dzīvojamajā mājā ir plānots iznomāt arī telpas veikalam? Kas tur notiek ar elektrību un PVN? Ipašnieks negrib, lai šo līgumu pārslēdz firma uz sevi.
Deta
Deta 10.02.2010 10:49
2 сообщения на сайте

Ответы (1)

с Латвэнерго нужно перезаключать договора в любом случае, всю необходимую информацию для этого можете получить в центрах обслуживания клиентов ЛЕ
Tt7
Tt7 10.02.2010 11:23
37863 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.