Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Kredītrēķins К списку тем
Santa_grinvalde 13.02.2010 12:08
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (33)
Pievienojos Martinas viedoklim. Par 2010.gada12.februārī uz vienošanās pamata samazināto kopējo parāda summu par 20%, kas skar tikai izmaiņas (kā samazinājums) maksājumu grafikā par apmaksājamo summu, kā tas formulēts izklāstā -nudien neredzu pamata līst atpakaļ 2009.
Liepupe 14.02.2010 17:08
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Liepupe
Kā sauksies attaisnojuma dokuments, lūdzu?
Nav tāda finansiāla darījuma "parāda samazināšana".
Vismaz es tādu nezinu.
Lūdzu, apgaismojiet man prātu - kas tas būs par dokumentu, un ar kādu nosaukumu tas tiks iekļauts, piemēram, PVN1 I sadaļā.
Kā sauksies attaisnojuma dokuments, lūdzu?
Nav tāda finansiāla darījuma "parāda samazināšana".
Vismaz es tādu nezinu.
Lūdzu, apgaismojiet man prātu - kas tas būs par dokumentu, un ar kādu nosaukumu tas tiks iekļauts, piemēram, PVN1 I sadaļā.
Martinas to jau to nosauca. Paldies.
Bet... par pārējo.
Darijums ir viens - Pakalpojums tāds kāds tas definēts līgumā.
Vienošanās Pie Līguma (par Samaksas Nosacījumu izmaiņām attiecībā uz Pakalpojumu) kā juridiskais pamats.
Kreditrēķins - attaisnojuma dokuments grāmatvedības uzskaitē.
Bet... par pārējo.
Darijums ir viens - Pakalpojums tāds kāds tas definēts līgumā.
Vienošanās Pie Līguma (par Samaksas Nosacījumu izmaiņām attiecībā uz Pakalpojumu) kā juridiskais pamats.
Kreditrēķins - attaisnojuma dokuments grāmatvedības uzskaitē.
Liepupe 14.02.2010 21:15
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Lai tā tas arī būtu. Kā Jūs abas apgalvojat.
Pakalpojums tika sniegts, tagad tas tiek nosūtīts atpakaļ. Pēc gada.
Pakalpojums tika sniegts, tagad tas tiek nosūtīts atpakaļ. Pēc gada.
Aivars007! Pēc jūsu domām sanāk tā:
Ja nu tas nebūtu pakalpojums bet pamatlīdzeklis, tad vajadzētu mainīt pamatlīdzekļa vērtību... amortizāciju bilanci... UIN kurš jau varētu būt nomaksāts... Utt...
Ja nu tas nebūtu pakalpojums bet pamatlīdzeklis, tad vajadzētu mainīt pamatlīdzekļa vērtību... amortizāciju bilanci... UIN kurš jau varētu būt nomaksāts... Utt...
Cena 14.02.2010 23:03
194 сообщения на сайте
194 сообщения на сайте
Starp citu Santa_grinvalde atverot tēmu neko nav pieminējusi par izdevumiem. Jo tas nav svarīgi. Pakalpojuma vērtība varēja tikt pievienota pamatlīdzekļa vērtībai. Varēja būt arī nākamo periodu izdevumi. Un nevienā no gadījumiem kredītrēķinam nav sakara pakalpojumu.
Un nebūtu arī tad, ja gadi nemainītos.
Un nebūtu arī tad, ja gadi nemainītos.
Cena 14.02.2010 23:27
194 сообщения на сайте
194 сообщения на сайте
Andaz, nav gan Jums taisnība Ka tikai kaut ko riebīgu pateikt Visu laiku sekoju līdzi viedokļu apmaiņai attiecībā uz manu jautājumu! Vēlējos uzklausīt dažādus viedokļus, lai varētu pieņemt gala lēmumu, kā rīkoties, jo pašai man skaidrības attiecībā uz šo situāciju nebija. Tā ka milzīgs paldies Cena, Aivars007, Martinas, Liepupe un pārējiem, ja kādu aizmirsu pieminēt, par aktīvo diskusiju - jūs man ļoti palīdzējāt ar savām pārdomām par šo tēmu.
Santa_grinvalde 15.02.2010 13:18
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Smieklīgi izskatās, ka trīs cilvēki, kuriem nemaz nevajag šo diskusiju, aktīvi tajā piedalās, bet jautājuma uzdevējs klusē trīs dienas.
Traki gribējās pateikt Aivaram 007, ka pastāv tāda parādu samazināšana, piemēram, Maksātnespējas likums 107. pants un tiešām ir ko noņemties izdomāt kā labāk sagrāmatot:-O
Aronija 31.03.2011 13:06
40 сообщений на сайте
40 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть