Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Начисление износа Zalktis К списку тем
Начисление износа Zalktis
Только недавно занялась бухгалтерией, сейчас делаю свой первый год.отчет. Программа – Zalktis. Нет возможности связаться с предыдущим бухгалтером, поэтому обращаюсь к вам.
В программе при начислении износа основных средств предлагается 2 износа:
1. Finanšu grāmatvedības nolietojums;
2. Nodokļu uzskaites nolietojums.
Посмотрела, как делала предыдущая бухгалтер по программе – на 31 декабря начислен finansu nolietojums, а на 01 января – nodokļiem nolietojums.
Это правильно?
Ответы (4)
Es nezinu, bet domāju, ka tam nav būtiska nozīme.Ja nu ar 01.01. ir iegādāts jauns PL, tad gan tas izmainītu aprēķinu, citādi es domāju nevajadzētu starpībai būt.Es rēķinu abos gadījumos uz 31.12.
Programma Zalktis , nav aprekina nodoklu vajadzibam nolietojums , ja aprekinat nolietojums uz 31.12.2009. Un tapec es ari aprekinaju : finansu nolietojums uz 31.12.2009; nodoklu vajadzibam uz 01.01.2010
viss ir forši, ja kategorijā ir viens Pl tām kategorijām, kurām nolietojums nodokļiem jārēķina pa visu kategoriju kopā, bet ja ir vairāki, tad īsti nebūs pareizi rēķināt nolietojumu nodokļiem katram atsevišķi.
Tad neiznāk pareizi, ja ir vairāki? Ko tad darīt?
Закрыть
Краткое описание нарушения