Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Nepareizi aprēķināta darba alga К списку тем

Nepareizi aprēķināta darba alga
Ja darbiniekam nepareizi apreķināta un izmaksāta darba alga 2009.gadaseptembrī un oktobrī, darbinieks atbrīvots 2009.gadanovembrī. Kā šobrīd rīkoties, lai izmaksātu darba algas daļu, kas izveidojās pārrēķina rezultātā? Kādas atskaites iesniegt par šo papildus aprēķināto summu? Labot VSAOI cik saprotu nevar...
Mood
Mood 15.02.2010 20:29
2 сообщения на сайте

Ответы (4)

Ja atbrīvots novembrīm tad labot var tikai IIN. Pašu algu un VSAOI labot vairs neizdosies.Jagrib tur ko labot jāpieņem no jauna darbā.
Ilma
Ilma 15.02.2010 21:34
30495 сообщений на сайте
Nav ko rakņāties pa veciem algu sarakstiem - izmaksājāt un aizmirsāt.

Meklējat sev problēmas.
Aivars007
Aivars007 15.02.2010 22:45
26984 сообщения на сайте
Es jau labrāt neko neceltu augšā... tika noņemta piemaksa 1 mēn.iepriekš nebrīdinot, tā nu viņa skaraida jau otro mēnesi burkšķēdama un nu beidzot boss teica, ka jau apnikusi viņa, lai izmaksā visu kas vajadzīgs...tagad nu jādomā... Man te viens teica, ka ieturēt tika IeIeN 26% un iesniegt paziņojumu par fiziskām personām izmaksātām naudas summām (1.pielikums). Kā Jūs domājat?
Mood
Mood 16.02.2010 07:01
2 сообщения на сайте
"noņemta piemaksa"...

Piemaksas parasti piešķir nevis noņem. Tas nu tā.

Ja boss ir tik gudrs, ka ir izdomājis kaut ko maksāt darba attiecībās nesastāvošai pesonai, tad lai izmaksā pats no savas kabatas.

Lai izpildītu "te viens" ieteikumu, tam vienam jāpajautā, kādu ienākumu kodu pārskatā ielikt, jo bez šī koda pārskatu iesniegt nevar.

Ja godīgi - man nav īsti pareizas atbildes. Sanāk, ka patiešām uz 1 dienu jānodibina ar to personu darba attiecības.
Aivars007
Aivars007 16.02.2010 07:46
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.