Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atvaļinājums uzņ-ma vadītājam К списку тем

Atvaļinājums uzņ-ma vadītājam
Sveicināti! Šogad saskāros ar sekojošu situāciju:

Uzņēmuma (turpmāk - uzņ-ma) vadītājs strādā uzņ-mā no 22.05.2007 uz pusslodzi. Līdz šim brīdim nebij ne vienā atvaļinājumā. Katra gada beigās es taisīju uzkrājumu atvaļinājumam,jo vadītājs solījās, ka paņems atvaļinājumu. Bet tā arī nav to izdarījis.

Uz 31.12.2009 viņam pienākas 27 darba dienas.

Kā man zināms no DL, tad darbiniekam neizmantotu atvaļinājumu drīkst pārcelt tikai uz vienu gadu. Viens atvaļinājums ir 4 kalendārās nedēļas.

Kā rīkoties šajā gadījumā? Vai man norakstīt uzkrāto atvaļinājumu par 2007 un 2008.gadu Atstāt uz 2010.gadutikai neizmantotu atvaļinājumu par 2009.gadu

Lūdzu palīdziet!
Natali_z
Natali_z 24.02.2010 01:23
174 сообщения на сайте

Ответы (4)

Neko norakstīt nevar.Jolaužot darba līgumu būs jāizmaksā visa kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu.Lai valdes loceklis lauž darba līgumu, aprēķiniet kompensāciju par visu atvaļinājumu.Lai pavada uzņēmumu kādu nedēļu ar vadības līgumu, tur atvaļinājuma kompensāciju nerēķina. Tad ja grib, lai noslēdz jaunu darba līgumu un kārtība ānaloga. UN viss OK:-D
Ilma
Ilma 24.02.2010 08:57
30495 сообщений на сайте
Ilma, ar norakstīšanu es biju domājusi uzkrājuma norakstīšanu. Bet ja līgumu lauzt nevar, jo kopš decembra atrodas uz B lapas. Ko lai dara? Vai ir kāds cits variants?
Natali_z
Natali_z 24.02.2010 10:17
174 сообщения на сайте
Nē arī uzkrājumi, ja nav atv. izmantots protams nav jānoraksta.Gan jau B lapa beigsies un varēsiet sakārtot arī atvaļinājuma lietas faktiski.
Ilma
Ilma 24.02.2010 10:31
30495 сообщений на сайте
Liels Paldies par palīdzību!
Natali_z
Natali_z 24.02.2010 11:12
174 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.