Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Interesants jautājums par PVN К списку тем

Interesants jautājums par PVN
Mēs esam reģistrēti kā PVN maksātāji gan Latvijā, gan Lietuvā. Mēs pērkam preci Lietuvā uz LV PVN numuru no Lietuvas PVN maksātāja - PVN ir 0%. Jautājums - vai mēs varam šo preci pārdot tālāk uz Latviju (arī LV PVN maksātājam) piedaloties darījumā ar savu LT PVN numuru, lai arī būtu PVN 0%?

Paldies.
Vadims
Vadims 15.07.2004 10:44
49 сообщений на сайте

Ответы (6)

Labs jautāums. Es lasot jauno PVN likumu, u par tiem PVN numuriem tiši par to arī padomaju. Ja es pareizi saprotu vienai juridiskai personaj ir 2 PVN numuri.

Pārdodot preci Latvijā jūs nevarat izmantot 0%, jo esat rezidents un jums ir Latvijas PVN Nr. Šī likme būtu iespējamā ja Lietuvā jums būtu regīstrēta filiāle, t.i. cita juridiskā persona, bet tad nekādas 0% Lietuvā.

Tā man liekas.
Pirjo
Pirjo 15.07.2004 11:06
376 сообщений на сайте
Jā, bet mēs reāli pārdodam preci Lietuvas teritorijā. Un tālāk transportē uz Latviju jaunais īpašnieks.??????????
Vadims
Vadims 15.07.2004 11:09
49 сообщений на сайте
kāpēc gan tas Latvijas pircējs nepērk uzreiz no tā Lietuvas pārdevēja no kura jūs to preci nopirkāt, ja jau viņš pats to transportē>
Cleo
Cleo 15.07.2004 12:08
19234 сообщения на сайте
Tāda ir specifika. Mēs viņam organizējam transportu, bet maksā par to viņš pats.
Vadims
Vadims 15.07.2004 12:28
49 сообщений на сайте
Bet tad jau iznāk jūs preci nepērkat bet tikai transportējat.. Oj, es laikam nesaprotu.
Cleo
Cleo 15.07.2004 13:03
19234 сообщения на сайте
Nē, mēs preci pērkam. Tad pārdodam. Transportu mēs tikai sarunājam, ka tie ved, bet rēķinu saņem pircējs.
Vadims
Vadims 15.07.2004 13:10
49 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.