Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Valūtu konvertēšana К списку тем

Valūtu konvertēšana
Palīdziet man iesācējai- vai pareizi daru- Mums ir gan LVL, gan EUR konts un konvertācija no viena uz otru kontu. Pa vidu es izmantoju tranzītkontu 2680, no kura paņemu latus un Eiro vai aizsūtu latus un Eiro. Šinī kontā man uzkrājas gan Lati gan Eiro juku jukām.

Programmā Tilde esmu ievadījusi LB kursus un gada beigās varēšu aprēķināt valūtas svārstības.

Vai daru pareizi?
Casy
Casy 15.07.2004 13:51
781 сообщение на сайте

Ответы (3)

Varbūt es kļūdojos, bet parasti programma ar atbilstošiem grāmatojumiem nodrošina tāda veida konvertāciju operācijas, vai tās jātaisa pašiem, bet uzreiz. Ja viss ir izdarīts pareizi kontam 268* jābūt "tīram" pēc konvertācijas pabeigšanas.
Klepa
Klepa 15.07.2004 14:30
6777 сообщений на сайте
Tātad līdz "valūtas konvertācijai, ko man izdarīs programma" es daru pareizi? Latus un Eiro uzkrāj līdz gada beigām kontā 2680, ja?
Casy
Casy 15.07.2004 14:35
781 сообщение на сайте
Tomēr, domāju ka nē, jo valūtu konvertācijas starpību jāaprēķin uz darījuma momenta, gada beigas aprēķina valūtu kursa starpību kontu atlikumiem.

Kad jūs izmantojat kontu 268*, jums uzreiz vajag aprēķinat valūtas kursa starpību un iegrāmatot vai 817* (peļņa no ārzemju valūtas pārdošanas vai pirkšanas), vai 827* (zaudējumi no ārzemju valūtas pirkšanas vai pārdošanas).

D268* K262* (Ls)

D262 (EUR) K268*

D827* K268* vai

D268* K817*
Klepa
Klepa 15.07.2004 15:28
6777 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.