Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Regionala apmacibu centra automas. izmant dienasgramata К списку тем

Regionala apmacibu centra automas. izmant dienasgramata
velejos izteikt savu viedokli par tikko pasutitu un sanemtu materiālu kompaktdiska forma

materials no Regionala apmacibu centra, kas naudas izteksme izmaksaja Ls 32.67 ar PVN

esmu neizsakami vilusies, materiāls sastāv no 2 rīkojumu paraugiem un celazmes, kas turklat ir paredzets tikai vienam gad, ja piem transports ir uznemuma pilniga riciba, bet vel taču pastāv piem noma, kad var noteikt auto izmantosanu tikai darba stundas un vel vismaz tris atskirigi gadijumi

ja, protams, ir vel iekopeti normativo aktu teksti, kas tapat visiem jau ir.

gribeju tikai bridinat citus kolegus, izmisuma dziti, neiekritiet agentu slazdos, tas nu tiesam nav to verts
Lani
Lani 04.03.2010 11:51
7 сообщений на сайте

Ответы (3)

Manā "glabātuvē" ir VID metodika ar reāliem piemēriem. Iespējams arī tur gūsiet kaut ko...

Jā, diemžēl iegādājoties dažādus izplatītāju piedāvātos materiālus, bieži vien var gadīties nopirkt "kaķi maisā". Es parasti viņiem visiem atsaku, bet vai tas ir pareizākais variants, nezinu...
Livijano
Livijano 04.03.2010 12:13
601 сообщение на сайте
No šīs firmas esmu vairākus diskus iegādājusies un arī šo disku ar ceļazīmēm un ari esmu ļoti vīlusies.SECINĀJUMS IR TIKAI VIENS NO ŠIS FIRMAS NEVAR NEKO IEGĀDĀTIES.
Klusa
Klusa 04.03.2010 12:40
50 сообщений на сайте
Paldies, man jau ar ir gan vid metodika, gan seminaru pieraksti, vienkarsi gribejas ietaupit laiku un panem kadus gatavus paraugus, es ari parasti atsakos, bet soreiz iekritu
Lani
Lani 04.03.2010 12:42
7 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.