Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Nodokļu izdruka К списку тем

Nodokļu izdruka
Sakiet lūdzu,vai nodokļu izdrukā samaksāts par pagājušo gadu(tas ir ko valsts man ir parādā,kuru es maksāju avansā par 2008.gadu) man ir jāiekļauj peļņas un zaudējuma aprēķinā 170 rindā kopā ar reāli samaksāto par 2009.gaduvai nē?Esu nesaprašanā jo man par šādu summu nesakrīt bilance gan peļņas un zaudējuma aprēķins.Jau iepriekš paldies
Mazais
Mazais 07.03.2010 09:49
нет сообщений на сайте

Ответы (5)

Peļņas vai zaudējumu aprēķinā par 2009.gadujāiekļauj tikai pēc UIeN gada deklarācijas faktiski aprēķinātais uzņēmuma ienākuma nodoklis. VID izdrukai tur nav nekāda sakara, un no turienes skaitļi Peļņas vai zaudējuma aprēķina aizpildīšanai nav jāņem, bet gan no Jūsu apgrozījuma pārskata.Mani mulsina Jūsu sacītais " kopā ar reāli samaksāto par 2009.gaduvai nē?". Nav arī samaksātais PZ aprēķinā jārāda, bet gan tikai faktiski aprēķinātais.
Vijoliite
Vijoliite 07.03.2010 11:05
1711 сообщений на сайте
Bet es vispār nekā lāga nesapratu;-)
Ilma
Ilma 07.03.2010 13:49
30495 сообщений на сайте
Vijolīte jau izskaidroja.

PZA iekļauj aprēķināto UIN no gada deklarācijas.

Ar samaksāto (nesamaksāto) tam nav nekāda sakara.

Kontā 5710 būtu jāpaliek summai, kas maksājama par taksācijas gadu = summa no deklarācijas - avansā samaksātā summa.

Taču konta atlikumam nav tieša sakara ar pārskata perioda PZA.

Šis nodoklis ir nedaudz sarežģīts, bet kurš tad ir vienkāršs?
Aivars007
Aivars007 07.03.2010 15:03
26984 сообщения на сайте
Mazais laikam apdomā un neko vairāk nejautā, jo tiešām no jautājuma grūti saprast, kā te citādi palīdzēt.
Vijoliite
Vijoliite 07.03.2010 15:24
1711 сообщений на сайте
Vai jautā visu pēc kārtas, pa pakāpieniem:-D
Ilma
Ilma 07.03.2010 15:46
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.