Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Uzņēmuma līgums un nodokļu grāmatiņa К списку тем

Uzņēmuma līgums un nodokļu grāmatiņa
Ar mani jau vairākus gadus tiek noslēgts uzņēmuma līgums. Tā, kā šī ir vienīgā mana darba vieta, tad nodokļu grāmatiņa atradās uzņēmuma grāmatvedībā un tika piemērots neapliekamais minimums un apgādājamie.Taču šogad noslēdzot jauno līgumu, tikai mainīts darba devējs pret pasūtītājs. Jauno līgumu noslādzu mēneša sākumā, bet mēneša beigās uz e-pastu pienāk ziņa, ka sakarā ar uzņēmuma līgumu nodokļu grāmatiņas vairs netiek pielietotas.Esneesmu reģistrējusies kā pašnodarbināta persona. Gribētu zināt ko man darīt, ja šī ir vienīgā un pamata darba vieta, man ir 2 apgādājamie, vai mana nodokļu grāmatiņa var palikt pie pasūtītāja un tikt arī piemērota? Kādi ir likuma skaidrojumi par šo jautājumu, es neko neatradu.
Cesters
Cesters 07.03.2010 18:45
2 сообщения на сайте

Ответы (3)

Kaut arī nepiemēros uzņēmuma līguma slēdzējs, gadam beidzoties varēsiet sniegt gada deklarāciju un dabūt pārmaksu atpakaļ. Tas gan iznāk naudu ieguldīt un pēc tam dabūt atpakaļ.
Ilma
Ilma 07.03.2010 19:14
30495 сообщений на сайте
Diemžēl ikmēneša samaksa nav liela un ja nodokļus skaitīs no pirmā santīma,tad uz rokas sanāk ļooti maz, bet jādzīvo ir tagad... gads vēl tikai 3šajā mēnesī...
Cesters
Cesters 07.03.2010 19:22
2 сообщения на сайте
Ja nodokļa gramatiņa trodas pie pasūtītāja - viņš ir tiesīgs piemērot gan minimumu, gan atvieglojumus.

Domāju, ka Jums jāraksta VID savu jautājumu, jāsaņem atbilde un jāiet pārliecināt pasūtītā grāmatvedi.
Mu-maija
Mu-maija 08.03.2010 09:34
15863 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.