Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzņēmuma ienākuma nodoklis К списку тем
Uzņēmuma ienākuma nodoklis
jauns uzņēmums, par 5.mēnešiem maksājām UIN. Tagad, peļņas un zaudējuma deklarācijā, kur man to samaksāto summu likt...pie pārējās uzņēmuma saimnieciskās darbības izmaksas vai jau ailē Uzņēmuma ienākuma nodoklis par pārskata periodu???
paldies!
Ответы (9)
Avansa maksājumi netiek slēgti uz P/Z kā izmaksas, bet jāaprēķina UIN un to jāsalīdzina ar avansu.
Vispirms pareizi jāiegrāmato šis maksātais UIeN D23../2620K šo 5 mēnešu periodam, tad UIeN gada deklarācijā jāaprēķina nodoklis 2009. pārskata gadam D8810/57..K. Šis aprēķinātais UIeN arī būs Peļņas vai zaudējumu aprēķinā. 23.. kontu slēgsiet, pārgrāmatojot samaksāto avansu uz D57../ 23..K, un to, kas paliks nesamaksāts kā avanss 57... kontā, pārskaitīsiet pēc UIeN deklarācijas iesniegšanas VID. Var jau būt, ka avanss ir samaksāts vairāk nekā aprēķināts, tad attiecīgi pretēji grāmatojumi.
Es tik primitīvi skaidroju tāpēc, ka redzu, ka jautātājam nav nekas skaidrs par šo nodokli.
Vispirms grāmatvedība un nodokļi jāiemācās.. vismaz pamati
šī ir sadaļa iesācējiem, viss korekti
Ну не до такой же степени, что бы элементарных понятий в бухучёте не иметь.
Paldies tiem, kas forumā dalās ar savām zināšanām un palīdz citiem....:-)
Žēl to,kas ir tik ļoti neapmierināti ar sevi un visu pārējo,ka ir atraduši labu vietu,kur izgāzt savu dzīves žulti pār citiem....;-)
Es arī laikam esmu neapmierināts ar sevi, tāpēc iesaku Jums pieņemt darbā grāmatvedi nevis pašdarbnieku.
Katram ir jādara savs darbs. Jūs taču neejat pie draudzenes apgriezt matus un izveidot frizūru tikai tāpēc, ka viņa kādreiz ir turējusi rokā šķēres un matu suku.
Закрыть
Краткое описание нарушения