Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Vai no programmas Zalktis var iegūt normālu Excel failu? К списку тем

Vai no programmas Zalktis var iegūt normālu Excel failu?
Cienījamie "Zalkša" lietotāji, lūdzu atsaucieties!

Man šonedēļ jāizveido bilance vienam maksātnespējīgam uzņēmumam, kura grāmatvedība veikta ar programmu Zalktis.

Šo to paspēju pa divām dienām iemācīties, sakontēju pēdējo mēnešu datus, bet nekādi nespēju atrast, kā var eksportēt datus uz Excel. It kā ir tāda poga, bet, pēc tam atverot failu Excelī, visi dati ir kā "bilde", jeb ievietots attēls, nevis skaitļu tabula, kurā iespējams veikt kādus aprēķinus.

Uzņēmums ir veicis ļoti detalizētu uzskaiti un kontā 611 vien ir kādi 20 apakškonti. Virsgrāmata uz 5 lapaspusēm. Ļoti negribas rēķināt ar kalkulatoru, vai manuāli ievadīt Excel kontu atlikumus un apgrozījumus.

Var jau būt, ka Jumis mani ir samaitājis, bet vai tā varētu būt, ka mūsdienu grāmatvedības programma nepiedāvā datu eksportu?

Man galvenais vajadzētu kaut kā tikt pie virsgrāmatas Excelī (cilvēciņš ar piepūlē sakniebtām lūpām)
Ilzex
Ilzex 16.03.2010 17:33
2681 сообщение на сайте

Ответы (13)

Manuprāt varēja. Pati eksportēju, viss bija OK . Tūlīt apskatīšos.
Ilma
Ilma 16.03.2010 17:34
30495 сообщений на сайте
Nu tur Virsgrāmatā tieši ir izvēle - eksports uz XLS,vai tad labi neiznāk.
Ilma
Ilma 16.03.2010 17:36
30495 сообщений на сайте
Es tikko izmēģināju,vismaz jaunākajā versijā tas iespējams, normālā EXEL failā saglabā.Par iepriekšējo gan nezinu.
Vijoliite
Vijoliite 16.03.2010 17:43
1711 сообщений на сайте
Paldies!

Pamēģināju vēlreiz un šoreiz izdevās

Man līdzīga situācija veidojas, kad kādam darbā ir problēma ar datoru. Esam mazs kolektīvs, sava datorspeciālista mums nav - nevaram atļauties, tad nu jāiztiek ar pašu spēkiem (lielākoties maniem). Parasti ir tā - atskrien kāds kolēģis un saka - man dators nedara darbību X. Es saku - labi, parādi, kas tev tur nesanāk... Un tad, kad es stāvu viņam blakus, tad viss izdodas Neko jau nedaru, tikai stāvu un skatos. Dažreiz pat kolēģi saka - nāc pastāvi, lai man sanāk
Ilzex
Ilzex 16.03.2010 18:00
2681 сообщение на сайте
Liepupe
Liepupe 16.03.2010 18:04
нет сообщений на сайте
Cik atceros, tad Zalktim visu mūžu ir bijusi iespēja eksportēt ne tik virsgrāmatu, arī hronoloģisko žurnālu uz XLS atlasot datus i pa kontiem (D - K), i pa klientiem, i pa dokumentu tipiem.
Dimma
Dimma 16.03.2010 19:41
1727 сообщений на сайте
Parezi, tā ir:-)
Ilma
Ilma 17.03.2010 08:43
30495 сообщений на сайте
Galvenais - lai kāds(-a) pastāv blakus!

Tas ir sen pārbaudīts paņēmiens!
Aivars007
Aivars007 17.03.2010 09:51
26984 сообщения на сайте
Vēl viens iesācēja jautājums. Pēc pāris dienām nevienu ar Zalkti vairs nemocīšu, jo noslēgšu gadu un sākšu jaunu un skaistu dzīvi, pārceļot datus uz Jumi.

Vai Zalktī var izveidot detalizētu pārskatu, kur es norādu periodu, klientu un kontu (piem. 2310), lai pārskatā būtu redzami nevis kopējie apgrozījumi, bet gan katrs darījums?

Līdz šim atradu, kā var dabūt konta apgrozījumu pa pretkontiem vai, piemēram, 2310 apgrozījumu pa klientiem. Ja gribu dabūt sarakstu ar visiem darījumiem ar kādu klientu kādā periodā, tad man tas "jāatlasa" no hronoloģiskā žurnāla?
Ilzex
Ilzex 17.03.2010 12:47
2681 сообщение на сайте
http://www.ltn.lv/~zalktis/zalktis.htm
Dimma
Dimma 17.03.2010 13:08
1727 сообщений на сайте
http://www.zalktis.lv/apraksts.htm ->Rokasgrāmata
Dimma
Dimma 17.03.2010 13:10
1727 сообщений на сайте
pIe izvēles - žurnāls virsgrāmata ir izvēle klienta apgrozījumi. Uzliek kontu un klientu kuru grib un dabū visus darījumus šajā kontā pr konkrētu klientu. Ir arī par visiem klientiem konkrēta konta apgrozījums turpat izvēle- klientu apgrozījums.
Ilma
Ilma 17.03.2010 18:36
30495 сообщений на сайте
Var arī uzlikt hronoloģiskais žurnāls un izvēleties klientu un dabū visus grāmatojumus ar konkrēto klientu, var uzlikt arī tikai atsevišķu kontu kas interesē. Visu ko var.
Ilma
Ilma 17.03.2010 18:38
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.