Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Darbinieka atlaišana К списку тем
Shainia 16.03.2010 20:40
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (8)
Un ir jāraksta pamatojoties uz LR DL 101. panta 1. daļas un tad kāds no apkšpunktiem?
Vai to apakšpunktu var arī neuzrādīt, jo LR DL 47. pantā teikts "Darba devējam, uzteicot darba līgumu pārbaudes laikā, nav pienākums norādīt šāda uzteikuma iemeslu".
Droši vien jautājumi šķiet muļķīgi, bet šī ir mana 1. darbavieta pēc skolas beigšanas, tāpēc trūkst praktiskas pieredzes šādās lietās!
Vai to apakšpunktu var arī neuzrādīt, jo LR DL 47. pantā teikts "Darba devējam, uzteicot darba līgumu pārbaudes laikā, nav pienākums norādīt šāda uzteikuma iemeslu".
Droši vien jautājumi šķiet muļķīgi, bet šī ir mana 1. darbavieta pēc skolas beigšanas, tāpēc trūkst praktiskas pieredzes šādās lietās!
Shainia 16.03.2010 22:36
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Vai arī par pamatojumu var ņemt 47. panta 1. punktu?
Shainia 16.03.2010 22:42
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Visos rīkojumos par darba attiecību pārtraukšanu vēlams norādīt DL pantu.
Vismaz es tā vienmēr daru.
Vismaz es tā vienmēr daru.
Kurš tieši no pamtiem šādā situācijā ir jāraksta?
Shainia 17.03.2010 10:23
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
47.pants. Pārbaudes sekas
(1) Pārbaudes laikā darba devējam un darbiniekam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu trīs dienas iepriekš. Darba devējam, uzteicot darba līgumu pārbaudes laikā, nav pienākums norādīt šāda uzteikuma iemeslu.
(1) Pārbaudes laikā darba devējam un darbiniekam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu trīs dienas iepriekš. Darba devējam, uzteicot darba līgumu pārbaudes laikā, nav pienākums norādīt šāda uzteikuma iemeslu.
Lana68 17.03.2010 10:55
854 сообщения на сайте
854 сообщения на сайте
Paldies Lana68!
Shainia 17.03.2010 11:00
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть